Bianca Drăgușanu, anunțul care i-a lăsat mască pe fani. ”Doctorul mi-a zis să mă pregătesc”

Madlen Moraru 31.05.2020, 17:38
Bianca Drăgușanu, anunțul care i-a lăsat mască pe fani. ”Doctorul mi-a zis să mă pregătesc”

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț considerat surprizător de către fanii săi. Vedeta s-a despărțit cu câteva zile în urmă, încă o dată, de Alex Bodi. Astfel că, a revenit în Capitală și e hotărâtă să își refacă viața.

Bianca Drăgușanu, anunțul care i-a lăsat mască pe fani: ”Doctorul mi-a zis să mă pregătesc”

De aceea, Bianca Drăgușanu a anunțat că urmează să ajungă iarăși pe mâna esteticianului. Blondina a dezvăluit că este total nemulțumită, în prezent de sprâncenele sale, dar și că vrea să apeleze din nou la priceperea medicului estetician. Vedeta va ajunge să apeleze la o astfel de operație după ce este cunoscut că în urmă cu doar câteva săptămâni și-a modificat înfățișarea. Pe atunci a apelat la o mărire de posterior. De asemenea, la scurt timp după ce semnase actele de divorț cu Alex Bodi, în luna martie din acest an, Bianca a mers la plastician și pentru o intervenție la nivel de pleoape.

De această dată, fosta soție a lui Victor Slav e hotărâtă să își schimbe aspectul și să își opereze sprâncenele. Blondina a explicat prin intermediul unei postări pe Instagram și ce prevede o astfel de operație. Cea mai nouă intervenție ar urma să se desfășoare în viitorul apropiat. Motiv pentru care, medicul i-a spus Biancăi de faptul că trebuie să se pregătească. Asta deoarece o perioadă, până când procesul de vindecare va fi complet, s-ar putea să nu se recunoască în oglindă. Operația de sprâncene nu este o procedură foarte complicată, dar necesită un timp în care cel mai probabil vedeta nu se va putea afișa în public.

Bianca Drăgușanu, anunțul care i-a lăsat mască pe fani. ”Doctorul mi-a zis să mă pregătesc”
Bianca Drăgușanu a anunțat că urmează să se opereze iarăși fiind pregătită să meargă la estetician pentru o intervenție la sprâncene

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: «pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever». Sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a anunțat Bianca Drăgușanu, pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe