Bianca Drăgușanu a sunat la Poliție pentru Alex Bodi. Ce le-a cerut oamenilor legii

Bianca Drăgușanu a sunat la Poliție pentru Alex Bodi. Ce le-a cerut oamenilor legii

Bianca Drăguașanu și Alex Bodi au îngropat securea războiului, iar acum sunt din nou împreună. Cei doi se declară foarte fericiți și spun chiar că se gândesc să-și oficializeze din nou relația după ce se fârșește această situație cauzată de pandemie.

De ce a sunat Bianca Drăgușanu la Poliție pentru Alex Bodi

Bianca și Bodi și-au șocat fanii cu această ultimă împăcare, deoarece nimeni se aștepta ca după semnarea actelor de divorț aceștia să mai aibă vreo legătură unul cu celelalt. Însă, se pare că cei doi nu pot trăi unul fără celelelalt. Astfel, au lăsat în urmă orice scandal iar acum se bucură de izolare împreună.

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Trebuie să am din nou încredere în ceea ce face, nu doar în ceea ce spune. Acum suntem iar împreună și vreau să construim. I-am cerut să semnăm contract de confidențialitate, cine greșește, plătește de acum înainte, pentru că viața noastră privată trebuie să rămână așa. L-am rugat să fie mai matur”, a declarat Bianca la Teo Show.

bianca dragusanu, politie, alex bodi, impacare

De ce a sunat Bianca Drăgușanu la Poliție pentru Alex Bodi

Reamintim fatul că divorțul dintre blondină și omul de afaceri s-a terminat cu un ordin de protecție pentru aceasta. Însă, având în vedere faptul că s-au împăcat, Bianca a sunat la Poliție pentru a renunța la acest ordin. De asemenea, în urma împăcării Bianca a trebuit să suporte și cheltuielile de judecată. Însă, ce nu face vedeta pentru iubitul său care s-a întors într-un suflet de la Londra pentru a-i recâștiga inima.

„Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor”, se arată în comunicatul transmis de Judecătoria Buftea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI