Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! Primele declarații, după ce și-ar fi bătut iubitul prins la o petrecere pentru adulți. Ce s-a întâmplat de fapt

Andra Daoud 27.04.2022, 20:28

După mai bine de o săptămână de tăcere, Bianca Drăgușanu a decis să vorbească despre scandalul în care au fost implicați ea și iubitul ei. O petrecere dată de Gabi Bădălău, în apartamentul în care locuia, s-a transformat într-un scandal de zile mari. Au apărut inclusiv zvonuri despre o altercație fizică, iar vedeta a decis să spună cum au stat lucrurile din punctul ei de vedere.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre petrecerea controversată

Bianca Drăgușanu ar fi făcut scandal în apartamentul iubitului ei, după ce l-ar fi surprins pe acesta în toiul unei petreceri pentru adulți. Gabi Bădălău ar fi petrecut alături de Florin Salam și câteva domnișoare, lucru care nu a fost deloc pe placul Biancăi.

S-a zvonit chiar că vedeta l-ar fi bătut pe iubitul ei în momentul în care l-a surprins în compania altor femei. În urma speculațiilor din presă, Bianca a decis să pună punctul pe „i” și să spună cum au stat lucrurile, din perspectiva ei.

Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Nu este așa cum se spune. Se exagerează. Tot ce mă deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare așa… Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…) Eu nu susțin violența, dar dacă mă deranjează ceva, impun respect.

Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat bună seara și au plecat. Nu eram înarmată. Dacă cineva face vreo acțiune, fac și eu. Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii. Dacă cineva o să aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF mergem să vedem cine are dreptate.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Bianca Drăgușanu, deranjată de acuzațiile de violență

Una dintre tinerele care au fost în apartamentul lui Gabi Bădălău în seara cu pricina a apărut zilele trecute la televizor și a susținut că s-a ales cu niște vânătăi, în urma unei altercații fizice cu Bianca Drăgușanu. Diva a fost foarte iritată de acuzațiile tinerei și a afirmat că are un anumit statut care nu îi permite să se ia la bătaie cu nimeni. Bianca spune că dacă femeia va continua cu acuzațiile, va fi nevoită să aducă dovezi care să susțină ceea ce spune.

Eu nu lovesc și nu bat. Să fim serioși acum, aia dacă era lovită și bătută și așa mai departe, apărea la televizor după o săptămână? Nu se ducea la IML, nu îmi făcea reclamație, ceva? Stătea așa? Haideți să fim realiști. Dacă se mai continuă așa, zic să mergem să vedem cine minte, iar apoi o să vedeți cine sunt eu și dacă e real ce spune acea tânără care merge acasă la bărbați pe bani. Poate a bătut-o bărbatul că nu a dormit acasă. Cine știe?!”, a mai spus vedeta în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Urmăriți Impact.ro și pe