Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în Maldive cu Gabi Bădălău. Reacţia lui Cătălin Botezatu: „Noi vom sfârşi împreună”

Iancu Andreea 20.01.2021, 16:18
Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în Maldive cu Gabi Bădălău. Reacţia lui Cătălin Botezatu: „Noi vom sfârşi împreună”

Frumoasa blondină a povestit ce s-a întâmplat în Maldive, alături de Gabi Bădălău. După ce Bianca Drăgușanu a recunoscut motivul pentru care a ales să petreacă vacanța într-o destinație exotică și a anunțat că se mărită pentru a treia oară, Cătălin Botezatu a reacționat. Ce părere are fostul său iubit despre noutățile din viața fostei asistente TV.

Bianca Drăgușanu a anunțat că se mărită pentru a treia oară

Viața amoroasă a blondinei pare asemănătoare unui roller-coaster. De la scandalurile cu Alex Bodi, fostul său partener, Bianca Drăgușanu a trecut la idila cu Gabi Bădălău. Deși nu a recunoscut cu subiect și predicat numele celui care o face fericită în ultima perioadă, este limpede că fosta asistentă TV se bucură de fiorii dragostei din nou. Aceasta a petrecut o vacanță exotică în Maldive alături de cel care o va lua de nevastă. Bianca a confirmat faptul că urmează să se căsătorească din nou, oferind detalii despre călătoria recentă în cadul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit, a declarat Bianca la postul TV.

Bianca Drăgușanu, în culmea fericirii după ce a anunțat că se căsătorește a treia oară
Bianca Drăgușanu, în culmea fericirii după ce a anunțat că se căsătorește a treia oară

Reacția lui Cătălin Botezatu: „Noi vom sfârşi împreună”

Bianca Drăgușanu a povestit plină de euforie despre cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alături de noul său iubit. Pentru că urmează să devină soție pentru a treia oară, blondina i-a transmis lui Cătălin Botezatu că el va fi unul dintre nași. Reacția lui Cătălin Botezatu a fost total neașteptată, fiind cunoscut faptul că designerul și Bianca Drăgușanu au împărtășit o bună perioadă de timp sentimente intense.

Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea, a spus Cătălin, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...