Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Lili Sandu. “Sunteți niște false!”. Motivul nebănuit care a făcut-o pe fosta asistenta tv să lanseze un atac dur

Stan Filon 25.09.2020, 14:17
Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Lili Sandu. “Sunteți niște false!”. Motivul nebănuit care a făcut-o pe fosta asistenta tv să lanseze un atac dur

Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa lui Lili Sandu, după ce aceasta a declarat că îi este dor să fie gravidă, la doar o lună de când a născut. Declarația a șocat-o pe Bianca Drăgușanu, iar reacția ei este una de colecție. Aceasta s-a dezlănțuit la adresa frumoasei Lili Sandu, pe care nu s-a abținut s-o facă chiar ”nebună”.

Bianca Drăgușanu a făcut-o ”nebună” pe Lili Sandu

”Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Mie mi se pare foarte funny (n.r. – amuzant ) și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile”, a scris Bianca Drăgușanu.

Bianca Dragusanu a facut-o ”nebuna” pe Lili Sandu
Bianca Dragusanu a facut-o ”nebuna” pe Lili Sandu

Drăgușanu a spune despre Lili Sandu că este falsă

Bianca Drăgușanu a spus chiar că Lili Sandu a vrut doar să mai câștige puțină simpatie din partea fanilor și poate să câștige mai mulți prieteni pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu spune despre Lili Sandu că este falsă!

”Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru! Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...