Bianca Drăgușanu a ajuns, în sfârșit, celebritate internațională. Ce au putut să scrie englezii despre ea

Madlen Moraru 12.07.2020, 10:56

Bianca Drăgușanu a atins stadiul de celebritate internațională. Viața iubitei lui Alex Bodi a fost transpusă de către presa din Marea Britanie într-un mod cu totul neașteptat.

Bianca Drăgușanu a ajuns, în sfârșit, celebritate internațională. Ce au putut să scrie englezii despre ea

Nu există român să nu fi auzit măcar o dată despre Bianca Drăgușanu, în ultimii ani. Viața tumultoasă a vedetei i-a adus un loc aparte în showbiz-ul autohton.

Bianca Drăgușanu a ajuns, în sfârșit, celebritate internațională. Ce au putut să scrie englezii despre ea
Bianca Drăgușanu a dobândit statutul de „păpușă Barbie umană” în presa internațională

 

Bianca a atins punctul celebrității internaționale, fiind dată ca exemplu de „Barbie umană” de către presa din Anglia. Transformările estetice i-au adus fostei prezentatoare Kanal D acest statut, în prezent. Totodată, a fost prezentată și ideea de afaceri a Biancăi, și anume școala de dive pe care aceasta plănuiește să o înființeze, și prin care să le învețe pe alte femei tot soiul de trucuri. Bianca și-a căpătat și un renume internațional, fiind comparată cu o păpușă Barbie în mărime naturală de către presa străină. Iubita lui Alex Bodi a avut parte de o asemenea surpriză, iar în ultima perioadă cunoscutul cuplu s-a aflat în vacanță la mare.

În acest mod, odată cu apariția din DailyStar, fanii vedetei de 38 de ani au mai descoperit că românca a avut apariții de modeling pentru branduri de renume ca Dolce & Gabbana, Armani sau Cavalli, în anii trecuți. De asemenea, apariția ei din revista Playboy, din anul 2010, i-a adus în buzunare o sumă record de 10.000 de euro. Și relația tumultoasă a Biancăi cu Alex Bodi a fost descrisă de către presa străină. Despre Bianca s-a mai spus că are atât de multe operații estetice că seamănă cu o păpușă Barbie.

„Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a susținut Bianca Drăgușanu, cu câteva zile în urmă, într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe