Bianca Andreescu a dat lovitura după ce a câștigat US Open 2019. Contractul impresionant pe care a pus mâna sportiva

Ciprian Ioana 14.10.2019, 15:20
Bianca Andreescu a dat lovitura după ce a câștigat US Open 2019. Contractul impresionant pe care a pus mâna sportiva

Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada de origine română, a dat lovitura după ce a câștigat US Open și a prins un loc în topul celor mai bune zece jucătoare ale lumii.

Bianca Andreescu e considerată revelația anului 2019. Dacă la începutul anului, nu prea știa nimeni de ea, Andreescu a reușit să-i uimească pe mulți.

A dat lovitura la US Open, de unde a plecare cu marele trofeu, reușind să o învingă în finală chiar pe Serena Williams. Succesul din teren îi asigură contracte uriașe și în afara arenei.

De curând, a dat lovitura. Bianca Andreeescu a reușit să semneze cu un brand de lux, extrem de cunoscut.

Bianca Andreescu a dat lovitura: cu cine a semnat după succesul de la US Open

Bianca Andreescu, în finala US Open. Câți bani primește sportiva dacă câștigă marele trofeu
 

Jucătoarea din Canada, de origine română, a reușit să dea lovitura în 2019. I-a uimit pe toți cu talentul ei, a câștigat sume fabuloase din tenis și acum bifează și contracte uriașe cu branduri extrem de cunoscute.

A semnat deja parteneriate cu BMW, Nike și firma care produce echipamente de tenis – Head. Pe această listă s-a mai adăugat un alt nume uriaș: Rolex.

Potrivit Forbes, Bianca Andreescu a semnat recent cu această firmă, astfel că, în acest an, câștigurile jucătoarei de tenis au urcat la șase milioane de dolari. Pe lângă aceste sponsorizări cu branduri extrem de cunoscute la nivel mondial, Bianca Andreeescu mai are şi înțelegeri mai mici, la nivel local.

Imediat după ce a câştigat Indian Wells, ea a semnat cu un lanţ de restaurante vegetariene din Canada, Copper Branch. Acest contract i-a adus 50.000 de dolari.

Potrivit revistei Forbes, valoarea contractelor semnate de Bianca Andreescu cu giganți precum Nike, BMW şi Head va creşte substantial, în viitorul apropiat, pe măsură ce jucătoarea reușește performanțe din ce în ce mai mari.

Bianca Andreescu ocupă în prezent locul 4 WTA, depășind-o în clasament pe Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI