„Bestia din Ploiești” va sta la răcoare aproape 13 ani pentru faptele comise în 2018

Daniela Alexandru 21.10.2020, 20:47
„Bestia din Ploiești” va sta la răcoare aproape 13 ani pentru faptele comise în 2018

Robert Berechet, individul care în 2018 s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei sale, a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de închisoare cu executare. Sentința este definitivă. „Bestia din Ploiești”, așa l-a numit presa la vremea respectivă, pe Robert Berechet, condamnat acum pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private.

Inițial fusese condamnat la 9 ani de pușcărie. Acum, instanța i-a dat 13 ani

Filmarea care a dus la descoperirea faptelor de o gravitate deosebită a devenit virală pe o rețea de socializare în anul 2018. În videoclip se vedea cum o adolescentă era filmată în timp ce partenerul său o maltrata şi îi spărgea pahare în cap. Filmarea, postată pe Facebook, a ajuns la prietenii fetei care au anunţat poliţia. În filmare se vede cum fata este în cadă, parțial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi pe mâini. Polițiștii au găsit la percheziții și alte filmări și fotografii în care adolescenta apare cu fața tumefiată, plină de vânătăi și răni deschise, cele mai multe în jurul feței și a ochilor.

Bestia din Ploiesti va sta la racoare aproape 13 ani
Bestia din Ploiesti va sta la racoare aproape 13 ani

12 ani, 9 luni şi 20 de zile este pedeapsa definitivă stabilită de judecătorii Curții de Apel Ploiești, care de altfel, au și decis să majoreze pedeapsa dată de prima instanţă. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani de închisoare în plus. Iniţial, tânărul fusese condamnat de Judecătoria Ploieşti la 9 ani şi cinci luni de închisoare.

Individul era cunoscut drept consumator de droguri

Scenele de violență aveau loc, de cele mai multe ori, atunci când Berechet nu mai avea bani de droguri sau de țigări, mai ales că acesta nu avea serviciu și nici bani. Tânăra maltratată era de fel din Buzău și avea un copil dintr-o relație anterioară, copil pe care îl îngrijeau părinții ei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI