Ben Affleck și Jennifer Lopez nu se mai înțeleg deloc. Actorul ar fi plecat de acasă după o ceartă cruntă

Ana Anitoiu 06.10.2022, 12:55
Ben Affleck și Jennifer Lopez nu se mai înțeleg deloc. Actorul ar fi plecat de acasă după o ceartă cruntă

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu se mai înțeleg deloc. Actorul ar fi plecat de acasă după o ceartă cruntă, la nici trei luni de la prima lor nuntă, făcută în Las Vegas, urmată de o a doua, la locuința lui din Georgia, și la aproximativ două decenii de când au rupt prima logodnă.

Ben Affleck ar fi plecat de acasă

Conform unor surse apropiate cuplului poreclit „Bennifer”, cei doi actori se confruntă cu probleme, la scurt timp după ce și-au jurat fericire veșnică. În loc de fericite, cei doi ar trăi un haos în prezent. În acest context, după o ceartă cruntă, Ben Affleck ar fi plecat de acasă.

„Fericire conjugală? Mai degrabă haos marital! Înainte de nuntă, Jennifer a oferit o reprezentaţie demnă de Oscar în faţa lui Ben, pretinzând că este viitoarea soţie perfectă şi relaxată”, a spus o sursă apropiată cuplului, precizând că el a fost „orbit de dragoste”, fără să-și dea seama în ce se băga.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună?
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Motivul certurilor dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez

Cel mai important motiv al certurilor dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez ar fi legat de copiii lor. El este tatăl lui: Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, 13 ani, şi Samuel, 10 ani, pe care îi are cu fosta sa soţie, Jennifer Garner. Actrița și cântăreața este mama gemenilor Emme şi Max, în vârstă de 14 ani, pe care îi are cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony.

„S-au întors la rutina muncii şi a vieţii de părinte. Realitatea s-a instalat. În timp ce Emme şi Seraphina se înţeleg foarte bine, a face pe toată lumea fericită în acelaşi timp s-a dovedit a fi aproape imposibil”, a adăugat o sursă.

Ce ar deranja-o pe Jennifer Lopez la Ben Affleck

Însă, copiii nu ar reprezenta singurul măr al discordiei din cuplul „Bennifer”. Jennifer Lopez ar fi deranjată de faptul că actorul Ben Affleck este fumător și ar încerca să îi impună anumite alegeri vestimentare.

„El este un tip de blugi şi tricouri, iar acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate şi ce nu poate purta. Mai mult, urăşte cu desăvârşire ţigările lui Ben. A promis că se va lăsa de fumat, dar în această situaţie stresantă fumează mai mult ca niciodată”, a spus o sursă apropiată cuplului celebru.

De altfel, se zvonește că nu ar fi deloc ușoară conviețuirea cu actrița și cântăreața Jennifer Lopez, care este o persoană perfecționistă și la fel de orientată spre carieră ca în prima tinerețe. Cântăreața ar fi făcut curățenie în colecția de motociclete a soțului ei, fără să-l informeze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...