Becali l-a băgat în șomaj tehnic, el și-a luat mașină de 140.000 de euro. „Vine lumea să facă poze cu ea”

Marian Cărăvan 10.07.2020, 17:03

Unul dintre fotbaliștii băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic în plină pandemie face furori cu bolidul său cumpărat din America. Are viteză pe teren, are și la volan!

E nebunie! Vine lumea să-și facă poze cu mașina de 140.000 de euro

Când vine vorba de pasiuni, face orice să-și îndeplinească visul. Pasionat de mic de mașini, Adi Popa se visa la volanul unui bolid cu care să prindă viteze amețitoare. Cam așa cum face pe terenul de fotbal, când pleacă pe contraatacuri letale pentru adversari. Se juca mult pe calculator în copilărie, însă acum și-a îndeplinit visul, acela de a conduce o mașină adevărată. Și ia viteză, nu glumă! Aproape 300 de kilometri a prins cu bolidul de 140.000 de euro cumpărat din America. E o adevărată senzație pe patru roți, ce atrage privirile curioșilor.

Adi Popa spune că mașina sa de 320 de cai e luată cu asalt de pasionații de motoare care vor să se fotografieze cu bolidul său. „De obicei, în oraș, mai toți întorc capul după ea. Când o las în parcare găsesc oameni pozându-se lângă ea”, spune fostul fotbalist de la FCSB.

E un bolid bătrân, dar valoros, că doar „oldies but goldies”. Mai bine de un an a durat restaurarea mașinii lui Adi Popa.

Becali l-a băgat în șomaj tehnic, el și-a luat mașină de 140.000 de euro. „Vine lumea să facă poze cu ea” Sursa foto: captură Pro TV
Becali l-a băgat în șomaj tehnic, el și-a luat mașină de 140.000 de euro. „Vine lumea să facă poze cu ea” Sursa foto: captură Pro TV

Adi Popa are multe oferte după despărțirea de FCSB

Adi Popa, 31 de ani, este liber de contract de pe 30 iunie, când s-a despărțit oficial de FCSB. Cu toate acestea, mijlocașul susține că nu duce lipsă de oferte, sunt echipe „de pe tot globul” care se interesează de el.

„Eu voi continua pregătirea, alături de un preparator, voi sta câteva zile să mă relaxez și aștept să se concretizeze anumite oferte. Sunt discuții cu echipe de pe tot globul, chiar și din Australia, din Asia, din Europa.

În Anglia nu cred că mă voi întoarce, e greu să apară ceva de acolo, pentru că încă se joacă. Nu aș vrea să mai joc în România”, a declarat Adi Popa, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În acest sezon, Adi Popa a bifat 20 de meciuri pentru FCSB, marcând trei goluri și oferind două pase decisive. Pe timpul stării de urgență, pentru că a refuzat înjumătățirea salariului, Gigi Becali l-a băgat în șomaj tehnic.

Urmăriți Impact.ro și pe