Becali a rupt tăcerea! Câți bani i-a dat, de fapt, lui Helmut Duckadam în 10 ani. „Am vrut să se afle adevărul”

Marian Cărăvan 14.07.2020, 14:04

Gigi Becali a dorit să facă lumină în cazul lui Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a rupt tăcerea și a demontat toate declarațiile apărute până acum în spațiul public, după ce „eroul de la Sevilla” și-a dat demisia de la FCSB.

Becali a rupt tăcerea și a spus câți bani i-a dat lui Helmut Duckadam

Gigi Becali a convocat presa la Palat și a făcut public toate detaliile colaborării cu Helmut Duckadam, pe parcursul celor zece ani. Latifundiarul din Pipera nu a stat pe gânduri și, fără ezitare, a oferit amănunte până acum neștiute despre prezența fostului mare portar la FCSB. Becali l-a pus la zid pe Duckadam și la un moment dat l-a acuzat și de minciună.

„Duckadam a început în 2010 aici, a luat 2.500 de euro pe lună, deci în zece ani a câștigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cred niciodată. Poate a venit de câteva ori. Eu i-am dat telefon și i-am spus: «Te rog să vii, ai mână liberă să te ocupi de portari».  S-a dus o dată, apoi nu s-a mai dus. Eu spun adevărul. A luat 300.000 de euro în zece ani. Bani pe care i-am dat eu. I-a luat, să vă spună el dacă nu i-a luat”, a spus Gigi Becali.

„Helmut Duckadam minte!”

Când a făcut referire la declarația lui Helmut Duckadam conform căreia „eroul de la Sevilla” nu a fost invitat în deplasări sau la diverse evenimente ale echipei roș-albastre, Gigi Becali a dat cu acesta de pământ și l-a acuzat de minciună.

„El spune așa: «N-am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate».. Și atunci o să vă dau aici să vedeți. Duckadam a fost în 26 de deplasări, vi le-am scris aici pe toate, ca să le aveți, să nu spuneți că zic eu minciuni (n.r. – în mână avea mai multe coli de hârtie pe care erau imprimate deplasările lui Duckadam alături de echipa patronată de Gigi Becali, lista e în galeria foto). 26 de deplasări în străinătate și a fost invitat în toate, dar nu a vrut el să meargă”, a mai spus Becali.

Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine al FCSB și a stârnit o adevărată furtună la roș-albaștri. Au curs acuze de o parte și de alta, fostul mare portar s-a „războit” prin presă inclusiv cu Laurențiu Reghecampf. S-a vorbit despre faptul că înlăturarea lui Helmut Duckadam a fost din cauza criticilor obiective pe care acesta le aducea jocului echipei.

„Eu nu am avut nicio relație cu domnul Gigi Becali. Ultima noastră discuție a fost în urmă cu trei ani, dar eu nu am avut probleme cu dânsul, cred că am avut mai multe probleme cu ceilalți din conducere pentru că nu le-a convenit opinia mea. Nu eu am fost «sifon», nu aveam de unde să fiu pentru că nu comunicam cu nimeni, nu eram în jurul echipei niciodată și nu aveam cum să știu niște lucruri de acolo”, a declarat recent Helmut Duckadam pentru ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe