Bătaie între șoferi pe DN 1. Motivul scandalului de pe Valea Prahovei

Ioana Bucur 03.01.2022, 15:11
Bătaie între șoferi pe DN 1. Motivul scandalului de pe Valea Prahovei

Traficul infernal din perioada sărbătorilor de iarnă își spune cuvântul în primele zile ale noului an. Polițiștii au fost chemați de urgență pentru a aplana o bătaie între șoferi pe DN 1. Au fost scene teribile în localitatea Comarnic, martorii fiind cei care au apelat fără să stea pe gânduri la ajutorul oamenilor legii. De la ce a pornit, de fapt, scandalul transformat în bătaie de pe Valea Prahovei.

Un gest în trafic a dus la o bătaie între șoferi pe DN 1, în zona Comarnic

Luni dimineața, în jurul orei 10:00, un șofer a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita intervenția oamenilor legii, în condițiile în care o bătaie în toată regula izbucnise între mai mulți participanți la trafic. Incidentul a avut loc pe DN 1, una dintre cele mai aglomerate șosele din România în această perioadă, pe raza localității Comarnic.

Până să ajungă polițiștii la locul indicat prin apel, cei implicați nu au mai fost de găsit, ei continuându-i deplasarea. În cele din urmă, au fost identificați și opriți în trafic, fiind recunoscuți cu ajutorul semnalmentelor oferite de cei care au cerut intervenția Poliției.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, informează Poliția Prahova.

Bătaie între șoferi pe DN 1. Motivul scandalului de pe Valea Prahovei

Ce au pățit cei implicați în scandalul de pe Valea Prahovei

Este vorba despre trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, și un pasager în vârstă de 28 de ani. Împotriva lor a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice.

Din primele informații, motivul scandalului de pe DN 1 a fost o neînțelegere cu privire la acordarea priorității de trecere.

Polițiștii prahoveni au și un sfat pentru șoferi, mai ales în această perioadă de final de concedii, în care riscăm să petrecem ore întregi blocați în trafic, în drum spre casă. Oamenii legii le recomandă să își păstreze calmul și să nu blocheze intersecțiile.

„Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență”, transmit polițiștii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...