Bătaie de joc la adresa pensionarilor. Momente incredibile în București

Rădulescu Valentin 04.06.2020, 10:14

În județul Ilfov și București, sute de oameni au stat la coadă pentru depunerea dosarelor la Casa de pensii. După mai multe ore de stat în soare și încercând să respecte distanța socială, au apărut și reprezentanții Caselor de pensii. Care a fost răspunsul acestora?

Pensionarii au stat la coadă ore întregi la Casa de pensii Ilfov

În ziua de miercuri, peste 100 de pensionari au stat la coadă ore în șir la casa de pensii Ilfov, în speranța că își vor depune dosarele. După ore de așteptat în stradă, reprezentanții Casei de pensii au ajuns în zonă abia la prânz. Când au văzut toată aglomerația, aceștia au dat vina pe numărul mic de angajați și pe organizarea prost făcută. Pensionari și-au dat seama că este multă bătaie de cap, deoarece după ore de așteptat în soare au aflat că era deschis doar un singur ghișeu.

„Reporter: De cât timp staţi?
Pensionar: 4 ore. Nu se poate aşa ceva. E bătaie de joc.
Violeta Alexandru, ministrul Muncii:Nu ştiu care sunt detaliile acolo, președintele Casei naţionale e în drum către dvs la solicitarea mea.”,
se arată într-un reportaj făcut de Pro TV.

Sursă Foto: Pro TV
Sursă Foto: Pro TV

La București se află aceeași situație

În timp ce oamenii așteptau la cozi, și-au făcut apariția și agenții de poliție, care încercau să îi țină la distanță pentru a respecta distanța socială. Dar unii dintre pensionari au avut de suferit, în special cei cu probleme de sănătate. La scurt timp după cele întâmplate, își face apariția și directorul Casei de pensii, Pavel Sile. Răspunsul acestuia a fost unul clasic, „Functionează la capacitatea pe care o avem. Am solicitat conducerii majorarea numărului de personal că nu putem să face față acum”

La Casa de pensii București situația nu a fost foarte diferită. Oamenii așteptau chiar și de trei ore, iar nimeni nu le-a dat nici un răspuns cu privire la lucrurile care merg foarte greu. Totodată, actele pot fi depuse și online sau prin poștă, însă mulți vârstnici se tem de faptul că dosarele nu vor mai fi soluționate.

Urmăriți Impact.ro și pe