Bătaie ca-n filme în Dorohoi. O gravidă a încasat pumni și picioare de la fosta iubită a partenerului său

Elena Avramescu 22.02.2021, 16:11
Bătaie ca-n filme în Dorohoi. O gravidă a încasat pumni și picioare de la fosta iubită a partenerului său

Bătaie ca-n filme în Dorohoi. Scene incredibile în decursul zilei de ieri au avut loc în Piața Centrală din municipiul Dorohoi, unde o femeie s-a ales cu un dosar penal după ce a lovit și a amenințat o altă femeie.

Bătaie ca-n filme în Dorohoi

Agresoarea este o femeie în vârstă de 22 de ani, care a atacat, în văzul lumii, o altă femeie, fiind actuala parteneră a fostului iubit al agresoarei. Se pare că agresoarea a observat-o în decursul zilei de ieri pe cealaltă femeie în compania fostului său partener, moment în care gelozia a luat locul rațiunii.

Astfel că a fost un motiv întemeiat, din punctul său de vedere, pentru a sări asupra victimei cu pumnii și picioarele, fără să îi pese că oamenii se uitau șocați la ea sau de faptul că victima sa este însărcinată și ceva grav i s eputea întâmpla copilului nenăscut.

Bataie ca-n filme in Dorohoi
Bataie ca-n filme in Dorohoi

La scurt timp după, un echipaj de jandarmi a intervenit și le-a despărțit pe cele două femei, în urma verificărilor efectuate fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare”, „lovire și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Urmăriți Impact.ro și pe