Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu? Ce dezvăluie vedeta despre relația cu cântărețul Nikos

Diana Radu / 30.06.2020, 14:44
Bat clopotele de nuntă pentru Adriana Bahmuțeanu? Ce dezvăluie vedeta despre relația cu cântărețul Nikos

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit fericirea în brațele artistului grec, Nikolaos Papadopoulos, după cinci căsnicii eșuate și o viață agitată. Cei doi s-au mutat deja împreună, iar Bahmuțeanca este mai fericită ca niciodată.

Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu cântărețul Nikos: „A fost lângă mine trup şi suflet”

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 46 de ani iubește din nou cu patos. Bruneta are o relație consolidată, așa cum o descrie ea cu artistul grec, Nikolaos Papadopoulos (43 de ani). Aceasta spune că dragostea lor se bazează pe prietenie și pe înțelegere, ceea ce este foarte important pentru ea.

„Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click.

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat de ceva timp împreună, astfel că perioada pandemiei au petrecut-o împreună. Însă, de data aceasta vedeta a preferat să-și țină viața persoanală departe de ochii publicului, tocmai pentru a nu-l implica pe Nikos în scandaluri.

adriana bahmuteanu, relatie, nikos, nunta
Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu cântărețul Nikos: „A fost lângă mine trup şi suflet”. Sursă foto: Cancan

Despre partenerul său de viață, Adriana Bahmuțeanu are numai cuvinte de laudă. Vedeta dezvăluie că Nikos îi face complimente des, chiar și atunci când de abia s-a trezit. În plus, Bahmuțeanca apreciază că artistul i-a fost alături în cele mai grele clipe și că se înțelege minunat cu copii săi din relația cu Prigoană.

„Am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie”, a mai declarat Adriana pentru aceeași sursă.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre nuntă

Vedeta nu ține neapărat să mai îmbrace o dată rochia de mireasă, ci a înțeles că iubirea nu stă într-un act. Cu toate acestea, vedeta a discutat cu Nikos despre căsătorie.

„În ceea ce mă priveşte, nu cred că un act de căsătorie mi-ar schimba cumva relaţia! Nu cred că actul ţine o căsnicie, ci parteneriatul domestic. Nu ştiu, habar nu am!  Nu m-am gândit dacă o să fac sau nu o nuntă sau să mă căsătoresc, dar oricum nu se poate cu această pandemiei”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI