Bat clopotele de nuntă la Puterea Dragostei! Detalii incredibile despre noul cuplu format pe platourile de filmare ale emisiunii Kanal D

Diana Radu 29.06.2020, 20:50
Bat clopotele de nuntă la Puterea Dragostei! Detalii incredibile despre noul cuplu format pe platourile de filmare ale emisiunii Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D vine cu o surpriză uriașă pentru fani. „Păpușelul” a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe „mini-Barbie”. Philip Albu este împreună cu frumoasa blondină de trei luni, după ce s-a despărțit de Iasmina Halas.

Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei, de pe Kanal D

Philip Albu a devenit celebru datorită participării la show-ul matrimonial de pe Kanal D, Puterea Dragostei. Acesta s-a aventurat inițial într-o relație cu Isamina Halas, după care a început să o cunoască pe Berna, de care îndrăgostit iremediabil. Astfel, la trei luni de când formează oficial un cuplu, Philip a luat decizia de a o cere în căsătorie.

Momentul a fostul unul extrem de emoționant pregătit de acestapână în cele mai mici detalii de mai bine de o lună. Philip a cerut-o pe mini-Barbie la malul mării în Turcia într-un cadru de vis. Tânărul este convis că este fata alături de care vrea să-și întemeieze o familie și care-l face fericit.

puterea dragostei, kanal d, nunta
Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei, de pe Kanal D. sursă foto: Cancan.ro

„De mai bine de o lună am planificat cererea și am cerut ajutorul prodcătorilor, pentru  ca totul să iasă perfect. Am fost luați cu o limuzină și duși la mare, acolo mi-am dorit să aibă loc cererea, pe malul mării. După ce am stat puțin la povești, m-am pus în genunchi și i-am spus: «Iubita mea, am luat cea mai importantă decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea, pentru că mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să îmi petrec toată viața, să avem cei mai frumosi copii  și să avem  ceea mai frumoasă familie apoi să îmbătrânim amândoi frumos. Așa că, vrei să fii soția mea?”, a mărturisit Philip Albu pentru Cancan.ro.

Berna e gravida?

Phillip s-ar grăbit să o ceară în căsătorie pe Berna, deoarece aceasta i-ar purta în pântec copilul, potrivit Kanal D. Amândoi și-ar fi dorit să fie cununați civil în momentul în care va veni pe lume copilul. Potrivit aceleași surse, Berna ar fi gravidă dinainte ca Philip să o ceară în căsătorie. Mini-Barbie a dat de bănuit acest lucru atunci când i-a spus lui Philip că este mai nervoasă în această perioadă.

Urmăriți Impact.ro și pe