Bat clopotele de nuntă în familia lui Ilie Năstase. „Sunt foarte emoționată”

Badea Violeta 16.06.2022, 19:14

Bucurie mare în familia lui Ilie Năstase și a Ioanei Simion! Frumoasa brunetă este extrem de fericită alături de fostul mare tenismen, însă puțină lume știe că aceasta a mai fost căsătorită o dată. Din acest mariaj, Ioana are un fiu care se pregăteşte să se însoare. Iată când va avea loc marele eveniment!

Se însoară fiul Ioanei Simion

Ioana Simion s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2019. Fostul mare tenismen a renunțat la relația cu Brigitte pentru a putea fi cu frumoasa brunetă, La rândul său, Ioana Simion a mai fost căsătorită o dată.

Din acest mariaj, costănțeanca are un fiu, în vârstă de 22 de ani, pe Theodor Bostan. Tânărul este extrem de ambițios. Își câștigă singur banii încă de la vârsta de 18 ani, are o casă și și-a întâlnit sufletul pereche.

Băiatul se iubește de mai mulți ani cu Deniz, o tânără extrem de frumoasă, iar împreună au și un copil de aproximativ trei ani. Acum, cei doi tineri vor merge împreună în fața altarului, astfel că Ioana Simion va fi scoacră mare pe data de 1 iulie. Evenimentul va fi unul deosebit, cu aproape 400 de invitați.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări.

Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!

Ilie Nastase si Ioana Simion
Ilie Nastase si Ioana Simion

„Eu mi-am pregătit trei ținute superbe”

Ioana Simion are de gând ca la nunta fiului său să atragă toate privirile. Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit că și-a pregătit trei ținute superbe pentru marele eveniment ce va avea loc peste aproximativ două săptămâni.

 „Eu mi-am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc.

Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, a mai adăugat Ioana Simion pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...