Bat clopotele de nuntă în familia lui Hagi. Ianis și-a găsit aleasa inimii. Cine este Elena Tănase, tânăra care l-a cucerit iremediabil. Foto

Badea Violeta, Mihai Ianoși 28.01.2023, 16:46

Bat clopote de nuntă în fotbal. Se pare că fiul lui Gheorghe Hagi a decis să se însoare cu frumoasa lui iubită, Elena Tănase. Jucătorul lui Glasgow Rangers ar avea gânduri extrem de serioase cu tânăra și chiar ar fi cerut-o în căsătorie. Iată mai multe detalii despre tânăra care a reușit să-i fure inima fotbalistului de 24 de ani!

Ianis Hagi și-a cerut în căsătorie iubita

Bucurie mare în familia lui Gheorghe Hagi. Ianis este în al nouălea cer. La doar 24 de ani, fiul regelui trăiește o frumoasă perioadă a vieții, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Jucătorul lui Glasgow Rangers este aproape de a reveni pe teren, după accidentarea gravă suferită în urmă cu un an de zile. În plus, tânărul se bucură de momente cu adevărat fericite alături de iubita lui.

Ianis Hagi și-ar fi luat inima în dinți și ar fi cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, iar tânăra ar fi acceptat fără să clipească. Inelul de logodnă pe care fotbalistul i l-a oferit parteneri sale este unul deosebit, cu diamant, potrivit playsport.ro. Cei doi au vrut să împărtășească vestea și cu familiile lor, așa cum este tradiția la machedoni.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru sursa citată mai sus.

Citește și Revenirea pe teren a lui Ianis Hagi, anunțată de antrenorul Rangers. Fotbalistul s-a recuperat după accidentare. „Dacă totul decurge conform planului”!

Ianis Hagi si Elena Tanase
Ianis Hagi si Elena Tanase

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase și Ianis Hagi se iubesc de aproximativ un an de zile. Cei doi se înțeleg de minune și sunt extrem de îndrăgostiți, chiar dacă între ei există o distanță fizică de mii de kilometri.

Totuși, ori de câte ori are ocazia, tânăra îl vizitează pe fiul lui Gheorghe Hagi în Scoția. Elena Tănase are 19 ani, locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca și Ianis.

Aceasta studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai cunoscute unități de învățământ din orașul de la malul mării. În plus, frumoasa iubită a fotbalistului provine dintr-o familie bună. Tatăl Elenei se numește Dimciu-Palavoti Tănase și este un afacerist cunoscut în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

Citește și Ianis Hagi, transfer la echipa din orașul în care s-a născut? Ce a apărut în presa din străinătate!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...