Bat clopote de nuntă pentru Arsenie din trupa O-zone. Cine este rusoaica care i-a furat inima

Nicu Stan 25.10.2021, 23:57

Bat clopote de nuntă pentru Arsenie din trupa O-zone. Cine este rusoaica care i-a furat inima. Artistul este pregătit să facă pasul cel mare după 8 ani de relație. Cântărețul a dezvăluit cum va arăta nunta sa și câți copii ar vrea să aibă.

Arsenie Todiraș, pregătit să se așeze la casa lui. Cine este cea care i-a furat inima și câți copii vrea artistul să aibă cu ea

Cântărețul din Republica Moldova, Arsenie Todiraș, cunoscut și ca Arsenium de la trupa O-zone, a anunțat că este pregătit să se însoare cu iubita sa rusoaică după o relație de nu mai puțin 8 ani ani cu aceasta.

Cântărețul Arsenie Todiraș, recunoscut și ca Arsenium, fostul solist al trupei de succes O-zone, a dat câteva detalii interesante despre viața conjugală într-un interviu.

Arsenie si iubita lui din Rusia
Arsenie si iubita lui din Rusia

Arsenie Todiraș și iubita lui sunt de 8 ani împreună

Astfel, artistul a mărturisit că este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita sa, pe care a întânlnit-o în Rusia.

”Suntem împreună de 8 ani, încă de când am plecat eu în Rusia. Acolo ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit. Încă nu am cerut-o în căsătorie, dar urmează. O să fie ceva frumos, dar nu vreau să dezvălui unde va fi. Poate să fie în Grecia sau în altă locație. Nu am cumpărat inelul, sunt câteva variante. Am o cunoștință care mi-a spus ca o să mă ajute la alegerea inelului.”, a mărturisit Arsenie Todiraș, potrivit Antena Stars.

De ce nu a cerut-o Arsenium pe iubita sa până acum de soție

Artistul se iubește cu frumoasa brunetă din Rusia de mai bine de 8 ani. Arsenium a dezvăluit că motivul adevărat pentru care nu a cerut-o de soție pe iubita sa până acum este programul încărcat al amândurora care nu le-a permis să organizeze un eveniment oficial.

”Noi suntem ca și căsătoriți, lucram mult împreună, mergem la concerte și nu am avut timp sa ne ocupam de asta, dar acum a venit timpul. Iubita mea este plecată acum în Moscova pentru a-și face viză ca să putem merge la concert în Germania.Abia aștept sa ma întorc în Rusia, însă acum situația pandemică nu ne permite acest lucru”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Cum o să arate nunta lui Arsenie Todiraș

În plus, artistul din Republica Moldova a dezvăluit cum își dorește să arate marele eveniment și spus câți copii ar dori să aibă.

”Am vorbit despre acest lucru. Nu o sa avem prea mulți invitați, o să fie undeva pe o insulă. Am discutat și despre copii și este important că ne plac amândurora, doar ca nu este momentul acum. Ne dorim minim 2 copii, pentru că știu persoane care nu au avut frați și au simțit nevoia”, a mai spus Arsenie Todiraș, conform sursei citate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe