Bat clopote de nuntă în familia Reghecampf. Antrenorul este în culmea fericirii

Stan Filon 07.08.2022, 08:07

Bat clopote de nuntă în familia Reghecampf, după ce primul născut al celebrului antrenor s-a decis să-și ceară iubita în căsătorie. Vorbim despre Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al primei sale soții, Mariana Pfiffer. Chiar dacă tânărul a crescut în Germania, iată că și-a găsit jumătatea tot în România. Luca are o relație de peste un an de zile cu fosta gimnastă Asiana Peng.

Bat clopote de nuntă în familia Reghecampf

Asiana Peng radiază de fericire, deoarece are motive seriose. În primul rând, și-a luat licența în kinetoterapie și imediat după aceasta, Luca Reghecampf ar fi cerut-o de soție cu un superb inel cu diamante, conform informațiilor apărute în presă. Fosta gimnastă de aur a României ar fi acceptat pe loc. De asemenea, pe contul de socializare al tinerilor a apărut o imagine care ne duce cu gândul că relația lor se îndreaptă către altar. Asiana și Luca s-au ținut mereu departe de ochii presei și și-au construit o relație foarte frumoasă.

Mama fostei gimnaste este româncă, iar tatăl ei este chinez. Asiana are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având nu mai puțin de 50 de medalii în palmares. Ea a participat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, obținând numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Sportiva a participat și la „Survivor România”. A ieșit însă din gimnastică în urma unui scandal.

Bat clopote de nunta in familia Reghecampf. Antrenorul este in culmea fericirii
Luca Reghecampf, declarație de dragoste pentru Asiana
foto – Instagram

Asiana Peng are nu mai puțin de 50 de medalii la gimnastică

În 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, iar la momentul acela, mama ei a trimis o scrisoare ministrului Tineretului prin care explica la ce a fost expusă fiica sa. Femeia a vorbit despre condițiile aspre de la lotul național, dar a vorbit și despre rasism și corupție.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi). Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, a scris Silvana Peng, mama fostei gimnaste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...