Bat clopote de nuntă în familia lui Reghecampf. Ce va spune Anamaria Prodan când o să afle

Ana Anitoiu 18.08.2022, 16:41

Bat clopote de nuntă în familia lui Laurențiu Reghecampf. Fiul cel mare al antrenorului român, care lucrează în prezent cu echipa Neftchi Baku din Azerbaijan, și-a cerut iubita de soție. Luca este îndrăgostit lulea de gimnasta Asiana Peng. Mama sportivei a dezvăluit unde a avut loc cererea în căsătorie.

Luca Reghecampf și-a cerut iubita în căsătorie

Mama gimnastei, Silvana Peng, a dezvăluit că cererea în căsătorie a avut loc chiar în casa ei, în urmă cu ceva timp. Femeia a transmis un mesaj dur către familia Reghecampf în urma acestui eveniment important din viața fiicei sale.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D.A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a fost mesajul pe care Silvana Peng i l-a transmis mamei antrenorului, Marga Reghecampf, potrivit Click.

Bat clopote de nunta in familia lui Reghecampf
Corina Caciuc, Laurentiu Reghecampf, Asiana Peng si Luca Reghecampf

Mama viitoarei soții a lui Luca Reghecampf, foc și pară

De altfel, mama viitoarei soții a lui Luca Reghecampf s-a făcut foc și pară la gândul că fiica ei ar putea fi asemănată cu Corina Caciuc, femeia de care s-a îndrăgostit Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a divorțat de impresara Anamaria Prodan și își continuă viața alături de iubita lui, care între timp a născut un băiat. Anamaria Prodan încă nu a avut o reacție la vestea referitoare la nuntă.

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu bunăstarea lor”, a spus mama Asianei Peng, potrivit Click.

Asiana Peng are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, adunând 50 de medalii în palmaresul ei. Tânăra a participat la numeroase competiții naționale și internaționale și a luat aurul la bârnă și la sol. Viitoarea noră a antrenorului Laurențiu Reghecampf a participat și la emisiunea „Survivor România” de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...