Bărbatul în brațele căruia s-a aruncat Simona Halep după victoria de la Toronto. Toni Iuruc era la București

Stan Filon 15.08.2022, 10:32
Bărbatul în brațele căruia s-a aruncat Simona Halep după victoria de la Toronto. Toni Iuruc era la București

Simona Halep a câștigat pentru a treia oară turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto! Succesul vine la doar patru luni de când sportiva din România a ales să se antreneze cu francezul Patrick Mouratoglou. Așadar, rezultatele au început să apară, iar decizia Simonei Halep se pare că a fost una foarte bună. Așa consideră și ea, iar pentru a-și arăta recunoștința față de noul antrenor, sportiva noastră s-a aruncat în brațele antrenorului său, după marea finală.

Bărbatul în brațele căruia s-a aruncat Simona Halep după victoria de la Toronto

La doar patru luni de când l-a ales pe Patrick Mouratoglou drept noul său antrenor, rezultatele au început să apară, iar Simona Halep a câștigat din nou turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, după ce a învins-o în ultimul act al competiției pe Beatriz Haddad Maia (24 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3.

Simona Halep a ieșit triplă campioană a Openului Canadian, la finalul ediției 2022 a turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto, după ce mai câștigase și în anul 2016 și 2018. Așadar, Simona Halep și Patrick Mouratoglou au câștigat primul titlu, de la începutul colaborării lor. Imediat după încheierea jocului, sportiva s-a îndreptat către loja în care se afla Patrick Mouratoglou, care între timp a coborât la marginea tribunei. Simona a sărit în brațele antrenorului său, căruia i-a mulțumit pentru eforturile depuse în ultimele patru luni de zile. Și antrenorul francez cu origini grecești s-a bucurat nespus pentru victoria elevei sale, fiind tot numai un zâmbet.

Barbatul in bratele caruia s-a aruncat Simona Halep dupa victoria de la Toronto 
Barbatul in bratele caruia s-a aruncat Simona Halep dupa victoria de la Toronto

Simona Halep, părăsită de fostul antrenor

Simona Halep s-a despărțit de fostul său antrenor, Darren Cahill. Mult timp s-a crezut că sportiva a fost cea care a renunțat la contract, însă de curând s-a aflat că situația a stat chiar invers. Cea care a oferit detalii pe această temă a fost chiar Simona Halep, care a aruncat și câteva săgeți către fostul său antrenor.

„În primul rând, nu eu l-am părăsit pe Darren Cahill, ci invers, în luna septembrie a anului trecut! În al doilea rând, nu i-aș compara, pentru că sunt prea diferiți! Ce pot spune în acest moment este că cel mai bun lucru pentru mine a fost să îl întâlnesc pe Patrick! Are o super energie și este super drăguț! Deci înseamnă mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni!”, a declarat fostul lider WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...