Bărbatul cu care se iubește Emma Răducanu? Dezvăluirea făcută de presa britanică, e un cântăreț celebru în Anglia

Stan Filon 19.09.2021, 13:10

Emma Răducanu este jucătoarea de tenis a momentului, după ce a reușit să câștige turneul US Open fără să piardă nici măcar un set! Mama sa este chinezoaică, tatăl român și cu toții trăiesc în Marea Britanie! Pe lângă faptul că este foarte talentată la tenis, după cum a dovedit tuturor, tânăra de 18 ani este și foarte frumoasă, iar presa a aflat și cine este iubitul Emmei Răducanu.

Cu cine se iubește Emma Răducanu

Emma Răducanu a avut un final de an cum nici nu visa. A terminat anul sportiv cu titlul de la US Open, care a propulsat-o printre cele mai bune 23 de jucătoare de tenis din lume. În plus, a câștigat până acum aproape 3 milioane de dolari.

Foarte discretă cu viața privată, jurnaliștii au început să se întrebe dacă sportiva are sau nu iubit. Ei bine, după cercetări amănunțite, jurnaliștii de la CelebSaga cred că au elucidat acest mister. Aceștia susțin că Harvey Leigh Cantwell ar fi iubitul frumoasei jucătoare de tenis.

Cu cine se iubeste Emma Raducanu
Cu cine se iubeste Emma Raducanu

Tânărul este foarte popular în Marea Britanie

Tânărul în vârstă de 22 de ani este foarte popular în Marea Britanie. Este prezentator TV și cântăreț și are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. El și Emma Răducanu formează un cuplu de câteva luni de zile, lucrurile începând să se lege între cei doi după Wimbledon. Chiar dacă au fost ”deconspirați”, cei doi tineri refuză să se afișeze împreună și se țin cât de departe pot de ochii presei.

Emma Răducanu a declarat că vine de cel puțin două ori pe an în România, pentru a-și vizita bunica, pe mama tatălui său. Iubește mâncarea românească pe care o face bunica ei și spune că îi place și Bucureștiul, unde locuiește bunica ei, Niculina.

Ce a învățat-o bunica sa româncă pe Emma

Femeia, în vârstă de 88 de ani, spune că nu a putut urmări finala de la US Open, deoarece a avut emoții prea mari, dar a aflat de-abia a doua zi că nepoata ei a câștigat turneul, iar bucuria a fost enormă. Niculina spune că a încrcat să-i insufle câteva caracteristici Emmei, încă de mică.

”Sunt foarte mândră de ea. Dar niciodată nu am spus nimănui că sunt bunica unei campioane. Când îşi pune ceva în cap reuşeşte. Este o luptătoare. Sunt o femeie foarte modestă şi nu vreau ca lumea să creadă că mă laud. Am învăţat-o mereu pe Emma să fie drăguţă, politicoasă şi bună cu oamenii. I-am spus să nu facă rău nimănui şi să vorbească frumos cu toţi. Acesta e lucrul pe care cred că-l are de la mine”, a menţionat Niculina Răducanu în presa din marea Britanie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...