Bărbatul celebru după care e topită Vlăduța Lupău. Soțul artistei a aflat și a dat-o de gol

Iancu Andreea 21.02.2021, 13:27

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară care se bucură de un succes fenomenal. Solista are sute de mii de urmăritor în mediul online și milioane de vizualizări pe Youtube. Cu vocea și aspectul fizic extrem de plăcute, artista se bucură de notorietate. Chiar dacă este căsătorită recent cu Adrian Rus, fost fotbalist la Universitatea Cluj și CFR Cluj, Vlăduța Lupău e, de fapt, topită după bărbatul pentru care suspină multe alte femei. Cel care a dat-o de gol este chiar soțul artistei, care a dezvăluit totul.

Cine este bărbatul celebru după care e topită Vlăduța Lupău

Frumoasa brunetă și soțul său, fostul fobalist de la Universitatea Cluj și CFR Cluj, trăiesc o poveste de dragoste, care s-a materializat printr-o căsnicie. Deși nu au apucat să facă petrecerea de nuntă așa cum au visat din pricina pandemiei, cei doi se iubesc enorm și nu se sfiesc să își arate sentimentele, împărtășindu-le împreună cu fanii din mediul online. Totuși, un aspect necunoscut din mariajul lor a fost dezvăluit de către soțul cântăreței. Într-un interviu pentru prosport.ro, Adrian Rus a recunoscut cine e bărbatul după care este topită soția sa, Vlăduța Lupău. Se pare că „microbul” fotbalistic este prezent în familia fostului sportiv, inclusiv partenera sa de viață fiind o pasionată de fotbal. Aceasta este topită după un fotbalist de talie internațională.

Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini. Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România. Se uită la toate meciurile CFR-ului, se uită la Adiță (n.r. nașul lor Adi Păun). Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult, a povestit Adrian Rus pentru prosport.ro.

Vlăduța și Adi Rus și-au jurat iubire veșnică
Vlăduța și Adi Rus și-au jurat iubire veșnică

Gest inedit, din dragoste pentru soția sa. Ce și-a tatuat Adrian Rus pe braț

Adrian, fostul portar al campioanei României, a ales să își demonstreze iubirea față de proaspăta sa soție și a făcut un gest neașteptat. Fiind pasionat de tatuaje, soțul Vlăduței Lupău a marcat momentul în care și-a unit destinul de frumoasa lui iubită și s-a tatuat cu chipul partenerei. Bărbatul și-a prezentat tatuajul în cadrul interviului pentru Pro Sport, în care a mărturisit că l-a făcut în urmă cu doi ani de zile.

Da, am tatuaj aici. E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit, a spus Adrian Rus pentru sursa citată

Adrian și Vlăduța s-au cunoscut în cadrul unui eveniment la care artista cânta. Sentimentele dintre ei s-au accentuat cu timpul, iar cuplul a ajuns în momentul cererii în căsătorie, despre care Vlăduța povestea că a fost unul extrem de special. Adrian Rus a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-și surprinde iubita.

L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește, a povestit Vlăduța despre primii fiori ai dragostei dintre ei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...