Bărbatul care o sprijină necondiţionat pe Alina Sorescu. Artista trece printr-un divorţ complicat: „Aștept termenul la recurs”

Badea Violeta 17.06.2022, 19:58

Alina Sorescu a primit o lovitură dură de la viață, însă preferă să stea cu capul sus. Cântăreața trece prin momente cumplite, aflându-se în plin divorț cu Alexandru Ciucu. Neînțelegerile cu încă soțul ei au făcut-o să sufere foarte mult, mai ales că acesta dorește ca fetițele lor să se mute în vila lui. Astfel, artista traversează poate cea mai grea perioadă din viața sa, iar alături îi este un bărbat. Iată cine o sprijină necondiționat pe frumoasa solistă!

Cine îi este alături Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

Despărțirea de Alexandru Ciucu a făcut-o să sufere cumplit pe Alina Sorescu, mai ales că nu și-a închipuit niciodată că povestea ei de iubire va ajunge la final.

Cu toate astea, celebra cântăreață dovedește că este o adevărată luptătoare, mai ales când vine vorba de cele două fetițe pe care le are împreună cu designerul, Raisa și Carolina. Cei doi încă soți duc un război pentru custodia celor două micuțe.

Așadar, solista trece printr-o perioadă tulbure, însă întotdeauna tatăl ei i-a fost alături. Alina Sorescu mărturisește că Gabi, părintele ei, este alături de ea și o sprijinită, așa cum a făcut-o dintotdeauna.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum.

Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând.

Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

Alina Sorescu si tatal ei
Alina Sorescu si tatal ei

Nu a crezut în divorțul celor doi

Gabi Sorescu a sperat până în ultima clipă că fiica lui nu va divorța de Alexandru Ciucu. Chiar anul trecut, când au apărut primele zvonuri legate de neînțelegerile celor doi, acesta declara că nimic din ceea ce se speculează nu este adevărat.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, declara tatăl Alinei Sorescu, la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...