Bărbatul care nu o scapă din ochi pe Simona Halep. Iubitul ei ar putea fi gelos

Iancu Andreea 15.12.2020, 14:18

Simona Halep se pregătește de un nou sezon de competiții, care urmează să înceapă din 2021. Astfel, sportiva este supravegheată în pregtirea ei de un alt bărbat decât specialistul Darren Cahill.

Cine o supraveghează pe Simona Halep la antrenamente

Jucătoarea de tenis Simona Halep a reușit performanța ca până la vârsta de 29 de ani să cucerească numeroase titluri internaționale impresionante. În prezent, sportiva este numărul 2 WTA și se antrenează la București pentru noul sezon care va debuta din luna ianuarie a anului viitor. Totuși, pentru că antrenorul său Darren Cahill se află în Australia, Simona Halep este supervizată de Artemon Apostu-Efremov.

Pe de altă parte, Cahill este cel alături de care Simona a obținut mai multe victorii în palmares. În vârstă de 55 de ani, Darren Cahill este fostul antrenor al lui Andre Agassi și este considerat unul dintre cei mai valoroși tehnicieni din lume. Totodată, acesta își exprimă adesea opiniile sportive în mediul online și la televiziunile de profil cu care colaborează. Tot online se desfășoară și unele antrenamente alături de Simona Halep. Cahill nu ezită să aprecieze tehnica sportivei sau să o atenționeze într-un mod comic atunci când greșește ceva.

Poate că mă aflu la 14.298 de kilometri distanță, dar asta nu o împiedică pe Simona să-și exprime nemulțumirea atunci când ratează un retur, a scris antrenorul autralian pe pagina sa de Twitter.

De altfel, Darren Cahill este supranumit “Ucigașul”, poreclă despre care a povestit pentru Digi Sport.

Porecla am primit-o încă de pe la vârsta de 10 ani și am rămas cu ea pentru totdeauna. Aceasta a fost ‘Killer’ (n.r. Ucigașul). Eram mic, jucam împotriva unor adversari mult mai mari. Am mai crescut abia pe la 18-19 ani. Jucam împotriva lui Mark Bears, din Melbourne. Era mult mai înalt decât mine. El îmi spunea ‘Little Killer’ (n.r. Micul Ucigaș). De-a lungul anilor am crescut, s-a renunțat la partea cu „Micul” și am rămas doar ‘Ucigașul’, a dezvăluit Darren Cahill.

Darren Cahill, antrenorul care o urmărește cu atenție pe Simona Halep la fiecare prestație
Darren Cahill, antrenorul care o urmărește cu atenție pe Simona Halep la fiecare prestație

La un pas de premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului

Simona Halep a avut un an plin de suișuri și coborâșuri. O perioadă în care a trecut de la agonie la extaz și în care s-a aflat foarte aproape de câștigarea unui titlu important. Cel mai recent meci în circuit la care Simona a participat a avut loc pe 4 octombrie, când a fost eliminată de la Roland Garos. Jucătoarea de tenis a pierdut meciul în fața Sofiei Kenin. Astfel, americanca a devenit jucătoarea anului 2020 în circuitul feminin de tenis profesionist (WTA), obținând o primă victorie în turneul de la Australian Open.

Pe de altă parte, Simona Halep a reușit să cucerească în 2020 trei turnee WTA, avându-le drept adversare și pe Victoria Azarenka, Arina Sabalenka, japoneza Naomi Osaka şi poloneza Iga Swiatek.

Urmăriți Impact.ro și pe