Bărbații din viața Andreei Mantea. S-a îndrăgostit de multe ori, însă și dezamăgirile au tot urmărit-o

Daria Petrescu 23.10.2020, 08:53
Bărbații din viața Andreei Mantea.  S-a îndrăgostit de multe ori, însă și dezamăgirile au tot urmărit-o

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Are o carieră de succes, iar pe plan personal, de ceva timp, îi merge din plin. De data asceasta, vedeta a ales să nu mai facă publică relația cu iubitul ei și nici nu au fost surprinși împreună. Cu toate astea, fosta iubită a lui Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei, este împlinită și fericită. Recent, ea ar fi fost cerută în căsătorie de bărbatul misterios. De-alungul timpului, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de multe ori, însă și dezamăgirile au tot urmărit-o. Iată care au fost cei alături de care a fost văzută.

Majoritatea relațiilor Andreei Matea au avut un final nefericit

Andreea Mantea este sexy, are o carieră de succes, iar acum și pe plan personal lucrurile pare că s-au aranjat. Însă, vedeta a avut numeroase dezamăgiri în dragoste despre care s-a tot vorbit în presă.

Andreea Mantea a avut o relație de scurtă durată cu Bogdan Ivanof. Din păcate, cei doi s-au despărțit după două luni. Apoi, aceasta l-a cunoscut pe Andrei Țârdea, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Pe vremea aceea, el era căsătorit cu Alexandra. În scurt timp, relația lor a devenit una controversată, Andreea fiind acuzată că se vede cu un bărbat însurat.

Andrei Țârdea a divorțat de soție, deși se spunea că Alexandra era deja însărcinată. Țârdea parea convins ca vrea sa traiasca toata viata alaturi de Andreea. A cerut-o în căsătorie, însă după un an, aceștia s-au despărțit.

S-a iubit cu fratele lui Marius Moga

A urmat apoi relația cu afaceristul Rani Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu. Se pare că în 2010, aceștia au petrecut Revelionul împreună.

Andreea Mantea si Nasser au fost surprinși de presă in timp ce se sarutau intr-o parcare, dupa un eveniment monden. Bărbatul era căsătorit la vremea aceea, iar Andreea și acesta nu și-au asumat relația.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel
Andreea Mantea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel

Răzvan Cismigiu era colegul Andreei Mantea, iar aceștia au fost surprinși în timp ce se sărutau sub ochii curiosi ai colegilor. Relația lor nu a durat și s-au despărțit fără ca cineva să știe ce s-a întâmplat între ei. Andreea Mantea s-a iubit și cu fostul iubit al Annei Lesko, Liviu Moreanu. Povestea aceasta de iubire a durat foarte putin.

Iulian Moga a fost cel care a cucerit-o pe Andreea Mantea. Cei doi au fost împreună timp de un an. Din păcate, cei doi s-au despărțit, nu înainte de a se acuza reciproc de infidelitate. Acela a fost și momentul în care vedeta a recunoscut că suferă și că mai toți bărbații din viața ei au înșelat-o.

Andreea Mantea și Ștefan Stan au fost la un pas de căsătorie
Andreea Mantea și Ștefan Stan au fost la un pas de căsătorie

Andreea Mantea și Ștefan Stan au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Au fost la un pas de căsătorie, iar în șapte luni de relație, s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În vara anului 2013, aceștia s-au despărțit definitiv. În prezemt, fostul câștigător de la Vocea României se pregătește să devină tată.

Cristi Mitrea i-a dăruit un băiețel

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Burlăcița și au început o relație frumoasă. Cei doi au un băiețel împreună, însă nu au reușit să formeze un cuplu pe termen lung.

După ce luptătorul MMA nu și-a văzut copilul mai mult timp, în cele din urmă, prezentatoarea tv și fostui iubit au păstrat o relație frumoasă de dragul lui David.

Urmăriți Impact.ro și pe