Bărbat reținut în Slatina după ce a încercat să agreseze sexual fetițe de 8 ani

Alexandrina Toader, Anca Manolica 30.04.2021, 10:57
Bărbat reținut în Slatina după ce a încercat să agreseze sexual fetițe de 8 ani

Bărbat reținut în Slatina. Un bărbat din Pitești, acuzat de tentativă de agresiune sexuală, după ce a abordat mai multe fetiţe din Slatina, a fost reţinut de poliţiştii din județul Olt. Părinții mai multor copii au depus plângere împotriva acestuia.

Bărbat reținut în Slatina

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, ar fi abordat mai mulți copii, în special fetiţe, la locurile de joacă din cartierul Steaua şi pe Strada Unirii. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Slatina, individul intra în discuţie cu copii de vârstă mică, cărora le solicita diverse informaţii despre locatari.

De altfel, el a intrat în atenția Poliției la începutul acestei săptămâni după ce mama unei copile, în vârstă de 8 ani, a reclamat că fetița ei a fost abordată de un individ care i-ar fi cerut să plece cu el. Micuța a fost salvată de sora mai mare care a văzut-o pe fetiță că pleacă împreună cu el. De asemenea, polițiștii au primit informații că același individ abordase și un băiețel în același mod, dar acesta s-a speriat și a fugit.

Barbat retinut in Slatina dupa ce a incercat sa agreseze sexual fetite
Barbat retinut in Slatina

Seara trecută, individul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse pe mai multe camere de supraveghere, astfel că a fost dus la Poliție și a fost audiat preț de câteva ore.

La data de 29 aprilie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală, asupra a trei minore, din municipiul Slatina. În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judetean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Slatina cu propuneri legale. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul are 39 de ani, este din Piteşti, dar locuieşte fără forme legale în comuna Priseaca. Acesta a fost introdus în Centrul de reținere și arestare preventive al județului Olt. Astăyi va fi audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: