Bărbat din Botoșani, băgat în spital după ce i-a reproșat nevestei că nu știe să facă sarmale. Ce i-a făcut femeia

Stan Filon 06.05.2021, 16:31
Bărbat din Botoșani, băgat în spital după ce i-a reproșat nevestei că nu știe să facă sarmale. Ce i-a făcut femeia

Un bărbat din Botoșani a ajuns la urgențe, după ce i-a reproșat soției sale că nu știe să facă sarmale. Incidentul a avut loc chiar în Sâmbăta Patimilor, când în familia respectivă a izbucnit un scandal monstru, unde a intervenit și poliția, într-un final.

Un botoșănean a fost înjunghiat de soția sa, după ce i-a spus că nu știe să facă sarmale

În noaptea de Înviere, un botoșănean i-a reproșat soției sale că nu știe să împăturească sarmalele. Femeia, știind probabil ce urmează, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înfipt soțului său adânc în abdomen. Imediat s-a iscat un scandal monstru, în care s-a implicat și fiul lor de 33 de ani, care a încercat să aplaneze situația.

Bărbatul înjunghiat a văzut că sângerează puternic așa că a sunat la 112, pentru a cere ajutor. Ambulanța a venit și l-a luat imediat pe bărbat. Ajuns la spital, victima a spus că s-a tăiat într-o tablă și a fost trimis imediat în sala de operații. Acolo, medicul și-a dat seama că nu avea cum să se taie într-o tablă, așa că a sesizat poliția.

Un botosanean a fost injunghiat de sotia sa, dupa ce i-a spus ca nu stie sa faca sarmale
Un botosanean a fost injunghiat de sotia sa, dupa ce i-a spus ca nu stie sa faca sarmale

Oamenii legii au aflat că și femeia a fost bătută crunt în ultimii 9 ani, dar și înjunghiată

”Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” Botoşani.

La spital au sosit și soția de 55 de ani a bărbatului, dar și fiul său. Ambii erau agitați și agresivi. la scurt timp, polițiștii au aflat adevărul. Oamenii legii au stabilit că femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, aceasta recunoscându-şi fapta în cele din urmă.

Oamenii legii au mai aflat însă că și femeia a ajuns de multe ori la spital, în ultimii 9 ani. Aceasta a suferit de fracturi costale, traumatisme craniene, fractură de antebraţ şi chiar și de o plagă înjunghiată abdominală. De fiecare dată, cel indicat pentru rănile femeii era indicat soțul său.

”Deocamdată doamna este internată la Psihiatrie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi urmează să fie audiat. În urma analizei tuturor factorilor, expertizarea medicală a femeii, stabilirea discernământului acesteia, se va stabili modul de creare a leziunii şi intenţia autoarei. Sunt trei factori care vor fi luaţi în calcul pentru a ne putea pronunţa”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...