Bancul zilei. Legătura dintre dragoste și starea vremii

Anca Manolica 23.01.2023, 07:57
Bancul zilei. Legătura dintre dragoste și starea vremii

Un banc amuzant ne poate schimba ziua, starea, ne poate înveseli într-un moment dificil sau poate motiva pe cineva care trece printr-o perioadă complicată. Așadar cum să începi mai bine o zi de luni decât cu un banc citit la cafea. Află și tu care este legătura dintre dragoste și starea vremii.

Legătura dintre dragoste și starea vremii

Râsul des nu numai că te face să te simți mai bine, dar are și efecte directe asupra sănătății tale. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea din Navarra, beneficiile râsului sunt atât de mari încât s-a demonstrat chiar că persoanele care râd trăiesc în medie cu patru ani și jumătate mai mult decât cele care nu au simțul umorului.

Totodată, numeroase studii au arătat că râsul este o modalitate foarte bună de a scăpa de stres. Așadar, ai toate motivele să-ți începi ziua și noua săptămână cu o stare de bine.

Bancurile ne fac ziua mai bună
Bancurile ne fac ziua mai bună

Ce îi mărturisește tânărul unui preot

Mai mult decât atât, să spunem o glumă amuzantă nu este distractiv doar pentru noi, ci poate face și pe altcineva să zâmbească, chiar dacă are o zi mai dificilă. Iată bancul zilei:

„Un tânăr intră în biserică:

– Părinte, vreau să mă spovedesc.

– Haide, fiule, ușurează-ți sufletul!

– Săptămâna asta, am ajutat o prietenă să monteze un dulap. L-am montat, a început să plouă și ea îmi spune: „Ei, unde să pleci pe ploaia asta, rămâi!” Am rămas și am făcut sex.

Peste câteva zile am ajutat-o pe nevasta prietenului meu să lipească tapet. L-am lipit și a început să plouă. Ea îmi spune: „Ei, unde să ieși pe ploaia asta, asteaptă!” Și am făcut sex.

Dar ieri, îmi ajutam prietenul în garaj să-și repare mașina. Am reparat-o și a început să plouă… El îmi spune: „Unde să pleci prin ploaie, rămâi sa bem!” Ne-am îmbătat și am făcut sex. Ce să fac părinte?

– Pleacă naiba de aici până nu începe să plouă!”

Alt banc amuzant

„Viitoarea soacra își întreabă viitorul ginere:

– Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. Cum de nu m-ai întrebat pe mine înainte?

– Pai nu am știut că mă iubiți și dumneavoastră …”

Citește și: Bancul zilei. Doi hoți cer o monedă de 50 de bani pe stradă, motivul te va face să râzi în hohote

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...