Bancul zilei. De ce lucrează Fuego câte doi ani la un cântec

Beatrice Dumitru 29.03.2023, 07:58
Bancul zilei. De ce lucrează Fuego câte doi ani la un cântec

Bancurile ne fac întotdeauna să râdem și să uităm pentru o clipă de problemele cotidiene, iar o glumă savuroasă, cu siguranță, îți va înveseli ziua. Bancul de astăzi este despre celebrul cântăreț Fuego și de ce lucrează el câte doi ani la un cântec.

Bancul zilei de miercuri, 29 martie

Bancurile pot avea rolul unui tratament scump cu același efect, deoarece descrețesc frunțile și sunt nelipsite de la orice gen de întâlnire, iar în unele momente nu există nimic mai bun decât o glumă care să te facă să te amuzi și să te învelească.

Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, iar câteva melodii din repertoriul său, cum ar fi „Împodobește mamă bradul”, sau „Casa părintească nu se vinde” s-au făcut numeroase glume. Află din bancul următor de ce lucrează Fuego câte două zile la o melodie.

Bancul zilei. De ce lucrează Fuego câte doi ani la un cântec
Fuego este un cântăreț cunoscut de muzică populară.

Fuego către public:
Am lucrat doi ani la acest cântec.
– Da?
– Daa.
De câte ori mă apucam de lucru mi se făcea somn.

Alte bancuri și glume cu Fuego

Îi datorez viața lui Fuego. Am fost în comă timp de doi ani, până când una dintre asistente a pornit radioul și era o melodie de-a lui.
A trebuit să mă trezesc și să-l scot din priză!

Fuego nu da bani la colindatori, colindatorii ii dau bani lui Fuego.

Fuego nu vinde Casa Părintească, el o cumpără!

Fuego este dezamagit că împodobitul bradului nu este probă olimpică.

Fuego se bucură de succes pe plan profesional, dar drumul până aici a fost unul destul de greu. Artistul nu s-a sfiit și a povestit cât de mult a luptat pentru a ajunge un cântăreț cunoscut și iubit de public.

Eu m-am chinuit până am ajuns unde sunt azi. Am studiat. Am făcut sacrificii. Am dat din coate. Am murit de foame. Am depus efort măreț, resurse, toate la un loc. Am compus. Am cântat. Am zâmbit. Toate-ar fi fost în van, credeți-mă, dacă oamenii nu iubeau ce fac și nu-mi acordau girul lor”, a spus Fuego.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...