Bancul zilei: cum te ajută vecinii atunci când te caută Poliția. Finalul e genial

Anca Manolica 18.11.2022, 07:58
Bancul zilei: cum te ajută vecinii atunci când te caută Poliția. Finalul e genial

Râsul este cel mai bun medicament, spune o vorbă din popor care s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi adevărată. Potrivit studiilor, starea de bine generată în urma unui banc, a unei glume poate aduce schimbări pozitive în organism. Așadar, ce ai spune să începi și tu ultima zi de muncă din săptămână într-o notă pozitivă? Iată bancul zilei de astăzi.

Bancul zilei. Căutat de Poliție

Să spunem un banc sau o glumă amuzantă sau să găsim cel mai perfect joc de cuvinte nu este doar distractiv pentru noi, ci poate face și pe altcineva să zâmbească, chiar dacă are o zi proastă.

Pentru că orice zi trebuie întotdeauna înveselită, mai ales dacă ai un program de lucru solicitant, un banc savuros va fi mereu o alegere perfectă. Aceste glume ne fac ziua mai amuzantă și ne smulg un zâmbet de fiecare dată, indiferent cât de preocupați am fi de grijile cotidiene.

Cum te ajută vecinii atunci când te caută Poliția

Fie că preferăm bancuri seci sau cu Bulă, bancuri cu blonde sau cu ardeleni și olteni, toate ne fac să ne descrețim frunțile și ne aduc zâmbetul pe buze. De altfel, râsul este o adevărată terapie, pe care ar trebui să o aplicăm în fiecare zi. Doar este gratis! Așadar, citește în rândurile de mai jos să vezi cum l-au ajutat vecinii pe un bărbat căutat de Poliție.

Bancurile ne fac ziua mai veselă
Bancurile ne fac ziua mai veselă

Bancul zilei:

Doi polițiști patrulează prin cartierul inginerului Ionescu. Domnul inginer iese cu gunoiul pe la miezul nopții. Unul dintre polițiști zice:

– Ghiță, uite un spion!

– Nu, bă, e unu’ cu gunoiu’!

– Ba e spion! Mă duc să-i cer actele.

Se duce el la inginer:

– Actele dv., vă rog!

– Ce acte, domnule, am ieșit cu gunoiu’!

– Ești spion! Mergi la secție.

– Domnule, sunt inginerul Ionescu, stau în blocul ăsta, la apartamentul 8.

– Ghiță, du-te la asociație și verifică! Se duce Ghiță și vine fuga înapoi:

– Nu locuiește nici un inginer Ionescu la apartamentul 8!

Merg ei la secție, inginerul tot face gălăgie că stă la apartamentul 8. Îl trimite șeful din nou la asociație să mai verifice, același rezultat: nici un inginer Ionescu la apartamentul 8. A doua zi dimineață, apare șeful poliției, vecin de scară cu inginerul Ionescu. Aude povestea și îl eliberează pe om. Inginerul merge supărat la asociație. Administratorul nici nu-l lasă să deschidă gura:

– Domnu’ Ionescu, am auzit că aveți probleme, v-a căutat poliția de două ori!

Da’ stați liniștit, le-am spus că nu locuiți aici.

Citește și: O blondă a copiat la un examen de la o colegă. De ce e sigură că profesoara n-o să se prindă

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...