Bancul zilei: Bulișor intră într-o cofetărie și cere o listă lungă de prăjituri. Vânzătoarea: „Ți-a dat mămica ta bani?”. Răspunsul te va face să râzi zgomotos

Anca Manolica 11.01.2023, 08:06
Bancul zilei: Bulișor intră într-o cofetărie și cere o listă lungă de prăjituri. Vânzătoarea: „Ți-a dat mămica ta bani?”. Răspunsul te va face să râzi zgomotos

Bancurile au un rol important în viața fiecăruia dintre noi. Ele ne fac să râdem și, după cum bine știm cu toții, râsul este cel mai bun medicament. Așadar, de ce să nu începi și tu ziua cu un zâmbet? Citește în continuare bancul zilei de miercuri, 11 ianuarie. Ce răspuns uluitor i-a dat Bulișor unei vânzătoare dintr-o cofetărie.

Bancul zilei: Bulișor la cofetărie

Viața ar fi mult mai plictisitoare dacă nu am râde și ne-am amuza. Iar bancurile sunt o sursă bună de divertisment, care ne fac să uităm, chiar și pentru câteva minute, de toate grijile de zi cu zi. Totodată, ele ajută la socializare și pot preveni depresia, după cum spun chiar specialiştii. Așadar, ai toate motivele să-ți începi ziua cu o stare de bine.

Să spunem un banc sau o glumă amuzantă sau să găsim cel mai perfect joc de cuvinte nu este distractiv doar pentru noi, ci poate face și pe altcineva să zâmbească, chiar dacă are o zi proastă.

Ce i-a răspuns vânzătoarei

Pentru că orice zi trebuie întotdeauna înveselită, un banc savuros va fi mereu o alegere perfectă. Aceste glume ne fac ziua mai amuzantă și ne smulg un zâmbet de fiecare dată, indiferent cât de preocupați am fi de grijile cotidiene.

Fie că preferi bancuri seci sau cu Bulă, bancuri cu blonde sau cu ardeleni și olteni, toate au același scop, acela de a ne descreți frunțile și de a ne aduce zâmbetul pe buze. Iată bancul zilei:

Într-o cofetărie intră Bulişor, un băieţel de vreo 8-9 ani, cu o hârtie în mână:
– Tanti, aş vrea 300 gr. caramele a 25 lei kilogramul, 500 gr. biscuiţi a 9 lei kilogramul..
– Atât? întreabă vânzătoarea.
– Ar mai trebui 280 gr. bomboane fondante a 35 lei kilogramul şi 400 gr. fursecuri a 31 lei kilogramul.
Vânzătoarea cântăreşte atent cele spuse de băieţel şi-i spune suma ce-o are de plătit.
– Ei, ţi-a dat mămica ta destui bani ca să cumperi toate astea?
– Tanti, mama nu mi-a dat nici un leu dar am venit la matale pentru că nu ştiam să-mi fac problema la matematică.”

Râsul ne face ziua mai bună
Râsul ne face ziua mai bună

Alt banc cu Bulă

Bulă către maică-sa:
–  Mamă, azi doamna învățătoare a zis că e foarte norocoasă că am nimerit în clasa ei.
–  Vaaai, ce bucuroasă sunt, Bulă. Chiar ți-a zis ea treaba asta? Cum a zis?
–  Păi ne-a întrebat pe fiecare câți frați mai avem și ce vârstă au. Și când i-am spus că eu nu am frați, că sunt singur la părinți, a zis: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...