Băiatul care a prezis pandemia de covid-19 face un anunţ şocant. „Până în martie 2021 va avea loc o altă tragedie”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 08:58
Băiatul care a prezis pandemia de covid-19 face un anunţ şocant. „Până în martie 2021 va avea loc o altă tragedie”

Băiatul care a prezis pandemia de COVID-19, Abhigya Anand, a făcut un anunţ şocant. Astrolog de la vârsta de 14 ani, adolescentul indian a făcut o nouă previziune tulburătoare. El a spus când se va încheia această criză, dar și ce nouă lovitură va primi întreaga lume, în contextul în care mulți oameni își doresc să revină la stilul de viață pe care l-au avut anterior.

Ce anunț a făcut băiatul care a prezis pandemia de COVID-19

În anul 2019, Abhigya Anand a prezis pandemia de coronavirus. El a spus, într-un videoclip pe care l-a publicat pe internet, că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Acum, adolescentul indian a venit cu un nou anunț.

În primul rând, băiatul susține că pandemia de coronavirus va lua sfârșit la data de 5 septembrie 2020. În plus, el a spus că din data de 31 martie, vor fi tot mai puține cazuri noi de îmbolnăvire. Afirmațiile adolescentului indian vin în contextul în care campaniile de vaccinare anti-COVID-19 sunt în toi.

Baiatul care a prezis pandemia de covid-19 face un anunt socant. Pana in martie 2021 va avea loc o alta tragedie
Baiatul care a prezis pandemia de covid-19

Băiatul care a prezis pandemia de COVID-19, despre noua lovitură pe care o va primi lumea

De asemenea, băiatul care a prezis pandemia de COVID-19 a spus că lumea se va confrunta cu încă o problemă majoră, înainte ca actuala criză să ia sfârșit. Mai exact, Abhigya Anand a anunțat că în perioada decembrie 2020 – martie 2021, omenirea se va confrunta cu foamete. El a explicat că acest lucru este ”scris în stele”, întrucât va avea loc o nouă conjucţie între planetele Saturn şi Jupiter.

De altfel, băiatul din India a făcut previziunea referitoare la pandemia de COVID-19 tot în urma unei observații referitoare la poziția planetelor. Concret, el a observat atunci tot o conjucţie între planetele Jupiter şi Saturn. Și ciuma ce a afectat Europa în secolul al XIV-lea ar fi fost explicată tot de planete. Atunci, vinovată ar fi fost o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Pluto.

Ce anunța în toamna trecută băiatul care a prezis pandemia de COVID-19

Totuși, în toamna anului trecut, băiatul care a prezis pandemia de COVID-19 vedea altceva în stele. Adolescentul indian, pe care mulți îl numesc un ”impostor”, anunța un alt dezastru, ce ar fi urmat să înceapă din luna noiembrie și să dureze un an. N-a știut atunci să spună dacă se va intensifica pandemia, dacă va izbucni un război ori dacă ar fi urmat o prăbușire economică.

”Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a spus atunci Abhigya Anand, care a acuzat de câteva ori că i se scot clipurile de pe internet și este, astfel, cenzurat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...