Bacalaureat. Ce notă a luat iubita lui Liviu Dragnea, în urmă cu 9 ani, la examenul maturității

Diana Radu 25.06.2020, 13:40
Bacalaureat. Ce notă a luat iubita lui Liviu Dragnea, în urmă cu 9 ani, la examenul maturității

Iubita lui Liviu Dragnea a terminat un liceu cu profil matematică-informatică în anul 2011. La examenul de bacalaureat, Irina Tănase a obținut note de trecere. Dintre cele trei probe scrise aceasta a luat cea mai mică notă la matematică.

Ce note a luat iubita lui Liviu Dragnea la bacalaureat

Irina Tănase a absolvit în 2011 Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, cunoscut până acum câțiva ani ca „Liceul Pedagogic de Educatoare” în 2011. La vremea aceea, iubita lui Dragnea a urmat specializarea „matematică informatică”, care acum nu mai există.

La examenul maturității, Irina a luat la proba scrisă de la Limba și Literatura Română, nota 8,8, la Matematică – 7,45, la Biologie vegetală și animală – 9,1 iar la Limba Engleză a primit calificativul B2. Așadar, iubita lui Dragnea a obținut la bac o medie de 8,45, potrivit Wowbiz.ro. 

liviu dragnea, irina tanase, bacalaureat
Ce note a luat iubita lui Liviu Dragnea la bacalaureat

După ce a terminat liceul, Irina Tănase s-a angajat într-o companie deținută de Sebastian Ghiță ca asistent manager. Din 2013 până în 2015, iubita lui Dragnea a fost secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, funcție deținută în acel moment de Liviu Dragnea. În acest timp, Dragnea a ocupat funcția de ministru. Ulterior, Irina a devenit consilier la același minister, însă cu Sevil Shhaideh ca șefă. După 2016, a devenit oficial iubita lui Dragnea.

Irina Tănase are 27 de ani, iar în vara anului trecut și-a deschis un cabinet de mediator. De asemenea, în declarațiile sale de avere de atunci nu au fost menționate conturi bancare, ori proprietăți, ci doar salariile de bugetar. Cu toate acestea, în luna decembrie a anului tecut, chiar în ajunul Crăciunului, Irina Tănase a reușit o tranzacție imobiliară spectaculoasă, în timp ce iubitul ei, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, era deja în închisoare de șapte luni. A cumpărat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului cu 260 de mii de euro, potrivit Rise Project.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI