Bacalaureat. Ce notă a luat fosta vedetă Antena 1, Simona Gherghe, la examen. “Șocul avea să vină puțin mai târziu”

Rădulescu Valentin 30.06.2020, 16:19

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct și o femeie foarte apreciată de români, a mărturisit care a fost rezultatul ei la examenul de bacalaureat. Totodată, un pic mai târziu după ce a aflat nota, a suferit enorm.

Nota la bacalaureat a Simonei Gherghe, fosta prezentatoare de la Acces Direct

Fosta prezentatoare de la emisiunea Acces Direct a mărturisit în urmă cu ceva timp care a fost primul ei eșec din viață. Simona Gherghe a dezvăluit în cadrul unui post pe blogul său, nota primită la examenul de Bacalaureat, examen care și acum le dă bătăi de cap unor elevi. Chiar dacă nota ei la examenul maturității a fost una mai mult decât bună, părinții ei au fost dezamăgiți pentru că nu era de-ajuns. Așadar, femeia care prezenta zilnic cele mai importante știri ale zilei, a caracterizat evenimentul ca și ”primul eșec important”, aceasta fiind în liceu o fată de nota 9.

„8,46. Nesatisfacator, si-au zis ai mei, pentru o eleva de peste 9, cat a fost media anilor de liceu. Eu, insa, eram in lumea mea. Lumea mea de fata de 18 ani, indragostita si pe care n-o prea mai interesa nimic altceva, in afara de iesirile cu prietenul meu. Dar socul avea sa vina putin mai tarziu, la inceputul toamnei. Am picat la examenul de admitere la facultate. (Pe vremea aia, examenul era extrem de exigent, cu multi concurenti pe un loc). Ei, si-abia atunci s-a trezit si fata indragostita… Dupa plansul ala interminabil, zecile de lamentari si ceva revolta, dar si rusine, mi-am dat seama ca o cam facusem lata. Parinti dezamagiti, profesori la fel, iar eu… fata-n fata cu primul esec important din viata mea. (…)”, a scris Simona Gherghe pe blogul ei.

Bacalaureat. Ce notă a luat fosta prezentatoare Acces Direct, Simona Gherghe, la examen. “Șocul avea să vină puțin mai târziu”
Bacalaureat. Ce notă a luat fosta prezentatoare Acces Direct, Simona Gherghe, la examen. “Șocul avea să vină puțin mai târziu”

Simona Gherghe a suferit enorm din cauza examenelor

Fosta prezentatoare a celebrei emisiuni de pe Antena 1 a suferit din cauza notei ”nesatisfăcătoare” la examenul de bacalaureat și picarea examenului de admitere. Așadar, Simona Gherghe a realizat că trebuie să muncească pentru a avea o carieră de succes, iar astfel s-a maturizat din ce în ce mai mult. La un moment dat, fosta prezentatoare a mărturisit și că s-ar fi ”autopedepsise”.

„Nu-mi amintesc multe despre anul ala, pe care l-am urat. Ma simteam izolata si rusinata de situatia in care singura ma pusesem. Stiu ca mergeam la pregatire, luam ajutorul de somaj si, tot atunci, am invatat sa gatesc. De parca timp de un an de zile, as fi facut doar astea trei lucruri. Mai tarziu, mama mi-a spus ca ea crede ca ma autopedepseam, pentru ca gateam pentru toata familia. Asa, macar eram utila. A mai fost si anul in care am citit cele mai multe carti in franceza. In toamna urmatoare, am intrat printre primii la facultate. Si-am reintrant in randul lumii”, a mai povestit Simona Gherghe.

Urmăriți Impact.ro și pe