Averea pe care o au de împărţit Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu la divorţ. Cât valorează casa în care locuiesc

Ioana Bucur 03.05.2022, 17:18
Averea pe care o au de împărţit Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu la divorţ. Cât valorează casa în care locuiesc

Au negat, au evitat să discute despre acest subiect dificil, însă, din nefericire, se pare că zvonurile se adeveresc, mariajul celor doi îndreptându-se spre final, după aproape 12 ani trăiți ca soț și soție. O despărțire nu va fi deloc simplă, având în vedere averea pe care o au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la divorț. Vorbim despre bunuri acumulate în mai bine de un deceniu împreună. Doar casa în care locuiesc este estimată la o valoare uriașă.

Cât valorează casa în care locuiesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

După aproape un an de speculații și zvonuri, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au anunțat, oficial, despărțirea sau sfârșitul mariajului de 12 ani, însă între ei există un proces pe rol după ce Alexandru Ciucu ar fi dat-o în judecată pe soția sa în urma neînțelegerilor legate de programul de vizitare al copiilor.

Bărbatul a cerut o ordonanță președințială pentru stabilirea unui program de vizită al copiilor, situație în care se ajunge în multe procese de divorț.

După mai bine de un deceniu trăit împreună, nu este nicio surpriză că cei doi au o avere considerabilă de împărțit, în special casa din Pipera în care s-au mutat la sfârșitul anului 2017. Au muncit aproape trei ani pentru a o transforma din vis în realitate.

Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii…

Avem un dressing la comun. Am avut emoţii pentru fetiţe, cum se vor acomoda. Cu cea mare a fost mai greu. E la vârsta la care are nevoie de repere, de siguranţă. Mi-am dorit să nu sufere. Cea mică, în schimb, n-a simţit deloc schimbarea. Carolinei i-am făcut o poveste, i-am spus că e personajul ei preferat, că este o prinţesă”, povestea Alina Sorescu, atunci.

Averea pe care o au de împărţit Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu la divorţ. Cât valorează casa în care locuiesc
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Ce spunea vedeta despre divorț

Construcția este una deosebită, inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârşin, fiind evaluată la aproape jumătate de milion de euro. Partajul va viza și afacerea familiei, pentru care Ciucu a primit o finanțare de două milioane de euro la Imperiul Leilor, și școala de muzică a Alinei Sorescu, precum și sumele de bani câștigate din proiecte de televiziune și contracte de imagine.

Primele zvonuri legate de problemele dintre cei doi au apărut de ceva vreme, însă soții Ciucu au refuzat să comenteze acest subiect. Invitată în platoul unei emisiuni TV, Alina Sorescu puncta că nu va face din viața sa un spectacol.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea atunci Alina Sorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...