Averea neștiută a lui Mihai Trăistariu. Din ce face bani, de fapt, artistul

Diana Dumitrache 08.07.2020, 08:45

Mihai Trăistariu, una dintre cele mai bune voci din România, face dezvăluiri fără perdea! Artistul a decis să spună totul despre cum câştigă bani.

Cum a ajuns celebru Mihai Trăistariu?!

Cei născuţi la începutul anilor ’90 nu au cum să nu îşi aducă aminte de trupa Valahia. Piese precum „Banii şi fetele”, „Banana” sau „La mare, la soare” făceau furori printre tinerii de atunci. Mihai Trăistariu, Costi Ioniţă şi Dorin Topală au devenit peste noapte printre cei mai în vogă artişti. Se întâmpla la începutul anilor 2000.

Mihai Trăistariu câştigase deja premiul pentru interpretare la Festivalul Mamaia, iar vocea sa a devenit rapid una foarte uşor de recunoscut.

Averea neștiută a lui Mihai Trăistariu. Din ce face bani, de fapt, artistul
Averea neștiută a lui Mihai Trăistariu. Din ce face bani, de fapt, artistul

Trupa a rezistat până în 2004, după care fiecare şi-a văzut de drum. Costi Ioniţă a devenit producător muzical în SUA, Dorin Topală profesează în domeniul naval. În ceea ce îl priveşte pe Trăistariu, acesta a reuşit să obţină un record pentru România la Eurovision. Solistul originar din Piatra Neamţ a luat cel mai mare punctaj din istoria ţării noastre: 172 de puncte.

O carieră muzicală de invidiat!

Mihai Trăistariu are în palmares, până în acest moment, nu mai puțin de 123 de premii. De asemenea, este singurul bărbat din lume care poate cuprinde cu vocea sa 5 octave și o terță. Lucru demonstrat cu ajutorul celor de la Guinness Book din Germania.

Una dintre cele mai bune voci din România trăiește pe picior mare

Cântăreţul nu are noroc doar pe plan muzical, ci are mare lipici şi la bani. Artistul a dezvăluit de curând cum câştigă bani chiar şi în timpul pandemiei. Acesta investeşte în… imobiliare. Trăistariu a povestit la Antena Stars că a cumpărat şase garsoniere în Mamaia pe care le închiriază.

Acum o jumătate de an, un dezvoltator imobiliar mi-a propus ceva. Să-i dau bucata mea de pământ, pe care voiam să îmi construiesc o casă, pentru patru apartamente în blocul construit de el. Am stat şi m-am gândit şi am acceptat propunerea.

Pentru a le mobila şi utila, solistul a apelat la un credit bancar.

Am făcut un împrumut la bancă şi am investit în jur de 150.000 de lei. În perioada asta închiriez cu 200 de lei pe noapte, dar apoi luna viitoare iau 300 de lei. În august preţurile cresc şi mai mult, a mai povestit cântăreţul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...