Averea lui Ștefan Bănică. Sumele din conturi și câți bani a pierdut artistul

Ana Anitoiu 25.02.2021, 11:57

Ștefan Bănică Jr. are o avere impresionantă. Celebrul artist deține o sumă uriașă în conturi, deși a și pierdut foarte mulți bani, chiar înainte de a izbucni pandemia de coronavirus. Ulterior, actorul și cântărețul a fost lovit din plin de restricțiile ce au fost impuse, la fel ca alte vedete, dar pe de altă parte s-a bucurat de un avantaj important.

Câți bani a pierdut Ștefan Bănică din cauza pandemiei de coronavirus

Dincolo de faptul că bucură românii de mulți ani cu activitatea lui artistică, Ștefan Bănică este acționarul majoritar al unei companii ce se numește Mabel Concert. Prin intermediul acesteia, îndrăgitul cântăreț și actor își susține spectacolele. Asociatul lui în această firmă este mama lui, Sanda Vlad-Liteanu.

Această companie a înregistrat o creștere impresionantă între anii 2006 și 2013, cu un profit net de aproximativ 12 milioane de lei, adică peste 2 milioane de euro. Însă, pentru prima oară în istoria firmei, aceasta a ieșit în pierdere. Dificultățile nu au fost cauzate de pandemia de coronavirus, deoarece cifrele au fost raportate la anul 2019. Ștefan Bănică Jr. a avut o cifră de afaceri de 2,58 de milioane de lei, dar la final de an, s-a confruntat cu pierderi de 288.120 de lei. În plus, datoriile pe care le are Mabel Concert au ajuns la 713.026 de lei, mai puțin față de anii trecuți. De exemplu, în 2016, artistul datora 2,1 milioane de lei, potrivit wowbiz.ro.

Averea lui Stefan Banica. Sumele din conturi si cati bani a pierdut artistul
Stefan Banica

Ce avere are Ștefan Bănică

Cu toate acestea, compania lui Ștefan Bănică deține 6,27 milioane de lei în casă și conturi, o sumă spectaculoasă în contextul în care această societate are doar doi angajați. În anul 2014, artistul avea peste două milioane de euro în conturi. În plus, el are de recuperat datorii de peste 1,23 de milioane de lei.

Deși restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus l-au afectat și pe el, la fel ca pe alți artiști, în ultima vreme, Ștefan Bănică Jr a reușit să vadă partea plină a paharului. ”Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar neprețuit. Mi-am mutat centru de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus artistul care ar putea să revină pe scenă în martie, la un concert acustic ce a devenit tradiție în ultimii 11 ani.

Ștefan Bănică, tată de copil mic, la 53 de ani

În urmă cu ceva timp, Ștefan Bănică Jr, acum în vârstă de 53 de ani, a vorbit despre cel de-al treilea fiu al său, Alexandru, care a venit pe lume în urmă cu doi ani. Artistul a spus că a perceput nașterea lui drept ”un cadou pe care i l-a făcut Dumnezeu”. Cântărețul a precizat că toți cei trei copii ai lui îu umplu sufletul de bucurie.

”Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă. Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un «pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui. Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să- i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, satisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a spus el, conform viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI