Averea fabuloasă pe care a strâns-o Anamaria Prodan. „Aş trăi pentru încă 20 de vieţi”

Marian Cărăvan 28.05.2020, 18:07

Anamaria Prodan și-a făcut loc într-o lume considerată până nu demult doar a bărbaților. Este foarte activă în fotbal, iar jucătorii pe care-i impresariază joacă la echipe importante.

Anamaria Prodan a strâns o avere fabuloasă

Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf este unul dintre cei mai activi agenți de jucători din România. La averea fabuloasă pe care a strâns-o din afacerile sale a contribuit și Laurențiu Reghecampf, care a câștigat bani grei ca antrenor în fotbalul arab. Reghe este în prezent lui Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, și trăiește pe picior mare în Dubai. Iar soția sa se poate considera o femeie norocoasă, întrucât nu-i lipsește nimic. Banii nu sunt o problemă pentru Anamaria Prodan, a cărei avere este estimată la peste 50 de milioane de euro.

Desigur, aici este de luat în calcul și moștenirea importantă în posesia căreia a intrat după decesul mamei ei, cunoscuta interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Chiar Anamaria a oferit cifrele impresionante la care s-ar ridica averea familiei, iar nonșalanța cu care răspunde scot în evidență o femeie lipsită de griji, care ar putea trăi liniștită mult timp de acum încolo chiar dacă ar ieși din agitata lume a fotbalului, care i-a adus bani, faimă, dar și dușmani.

„Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”, a spus Anamaria Prodan.

Vrea să conducă fotbalul românesc

Anamaria Prodan este mai mereu în centrul atenției, prin declarațiile pe care le face. La începutul lunii aprilie, când România se afla în plină stare de urgență, soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut câteva declarații care au pus pe jar oamenii de fotbal din țară. Anamaria dorea nici mai mult, nici mai puțin, decât să preia șefia Federației Române de Fotbal, declarația sa punându-l în gardă inclusiv pe Răzvan Burleanu, actualul președinte al forului. Desigur, au fost și voci care au luat-o peste picior pe sexy-impresară.

„Mă văd și președintele Federației, și președintele tuturor mă văd. Știu ce pot și cât pot. Știu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba.

Un om care se îmbogățește peste noapte nu știe, sărăcul, îi cad banii din mână. Nu știe ce să facă cu ei. Cât de repede i-a primit, tot atât de repede se dizolvă. Dacă nu ai creier, nu ai management în cap, nu ai cum să ai succes”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe