Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut. Ce zice Cătălin Botezatu despre față de ceară a solistului: „Nu poate nega” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 16.07.2021, 18:00

Aurel Moldoveanu pare că întinerește pe zi ce trece, cel puțin așa arată în pozele postate pe conturile sociale. Mulți artiști apelează și la salvatoarele filtre, pentru a-și netezi chipul, însă de data aceasta pare a fi vorba de ceva mai mult decât un program foto nevinovat.

Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut

Designerul Cătălin Botezatu a analizat fotografiile artistului, cu mare priză la public, mai ales la nunți și la Zilele Orașelor, și a dat verdictul, pentru impact.ro.

„Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega!”, ne-a spus celebrul designer care și el, la rându-i, apelează frecvent la medicii esteticieni pentru ședințe de întinerire.

„Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, spune Cătălin Botezatu.

Aurel Moldoveanu își vopsește părul. Bote, nu: „Nu prea sunt de acord cu asta!”

Dar, în timp ce Aurel își vopsește părul, pentru a câștiga și mai mult teren în fața trecerii timpului, Cătălin Botezatu nu prea este de acord cu acest aspect.

„Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”, ne-a mai declarat Cătălin Botezatu, pentru impact.ro.

Aurel Moldoveanu, taxat de fani: ”Avem și noi un Michael Jackson al nostru”

Deși, în străinătate, e deja o obișnuintă ca vedetele să aibă propriul medic estetician, inclusiv bărbații, iată că în România fanii pun preț pe naturalețe.

Dovadă stau și comentariile răutăcioase ale internauților, în dreptul fotografiilor postate de Aurel pe contul lui de Facebook, în care apare cu tenul neted ca hârtia: „Avem și noi un Michael Jackson al nostru. Păcat de tine, Aurel! Ne-a mai rămas doar vocea. Păcat, erai frumușel!”, este doar unul dintre mesajele cârcotașilor.

Aurel Moldoveanu: ”Sufăr de o boală a ochilor”

Aurel Moldoveanu poartă mai mereu ochelari, din motive medicale: „Sufăr de o boală a ochilor. Este absolut necesar să port ochelari. Sunt ochelari speciali, terapeutici, lăcrimez la lumina. Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată.  Se rezolvă, apoi recidivează. Zăpada mă nenoroceşte”, declara Aurel Moldoveanu, la o emisiune de televiziune.

Soția, mai tânără cu 30 de ani?

Contactat azi de reporterii impact.ro, Aurel Moldoveanu nu a dorit să vorbească despre îmbunătățirile fizice. Conform apropiaților săi, Aurel este căsătorit, soția lui fiind cu 30 de ani mai tânără.

„Am un băiat în vârstă de 7 luni, pe nume Mihail”, ar fi mărturisit Aurel, la un spectacol în aer liber, într-un moment de sinceritate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...