Au renunțat la halatul de infirmiere și au îmbrăcat uniforma Poliției. Transformarea celor două femei a devenit virală. Video

Stan Filon 07.11.2022, 11:11
Au renunțat la halatul de infirmiere și au îmbrăcat uniforma Poliției. Transformarea celor două femei a devenit virală. Video

O petrecere din Vaslui a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție, după ce două infirmiere au renunțat la halatul de muncă pentru a îmbrăca uniforme de polițist. Totul a avut loc la o nuntă de argint organizată la o sală de evenimente din Vaslui, unde petrecerea a fost una de pomină.

Au renunțat la halatul de infirmiere și au îmbrăcat uniforma Poliției

Așadar, a fost petrecere de zile mari în Vaslui, acolo unde un cuplu a împlinit 25 de ani de căsnicie. Nunta de argint a strâns printre meseni și mulți angajați ai unui spital, mirii făcând parte și ei, probabil, din această breaslă. S-a dansat toată noaptea, s-a băut și s-a mâncat. Totul s-a desfășurat foarte bine, până la momentul tradițional cunoscut drept…dansul găinii, scrie vremeanouă.ro.

Ei bine, dansul găinii a fost făcut de două infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, care însă au dansat găina îmbrăcate în uniforme de polițist. Femeile au dansat câteva minute și au luat și ceva șpagă, iar imaginile cu distracția s-au viralizat pe internet.

Adevărații polițiști au intrat și ei în horă

Momentul artistic a ajuns însă și pe feed-ul Poliției, care a apreciat dansul la adevărata sa valoare, însă uniformele pe care le-au folosit femeile le-a lăsat un gust amar oamenilor legii, care au demarat imediat o anchetă pentru a se descoperi de unde aveau cele două infirmiere uniforme de poliție.

Regulamentul pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, dar și Regulile pentru aplicarea normelor privind echiparea polițiștilor interzic „purtarea, în orice situație, de către persoane neautorizate a uniformei de poliție sau a unor articole din compunerea uniformelor de poliție. Nerespectarea regulilor referitoare la ținută și portul uniformei de poliție atrage răspunderea juridică a polițistului, în condițiile legii”.

„Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...