Au murit la câteva zile după ce s-au vaccinat. Fiica lor se află la Terapie Intensivă, tot după vaccin

Daniela Alexandru 23.03.2021, 13:56
Au murit la câteva zile după ce s-au vaccinat. Fiica lor se află la Terapie Intensivă, tot după vaccin

Tragedie într-o familie din satul Minieri, comuna Filipeștii de Pădure, din Prahova după ce doi soți au decedat la câteva zile după ce s-au vaccinat cu Pfizer. Nici fiica acestora nu se simte bine, ea fiind internată la Terapie Intensivă, după ce i s-a administrat vaccinul Astra Zeneca.

Un cuplu din Prahova a murit la câteva zile după vaccinare. Fiica lor se află la ATI, tot după ce s-a vaccinat. Ce vaccin făcuseră toți trei

Soții Dulgheru s-au vaccinat cu prima doză a vaccinul Pfizer acum trei zile. Doamna Dulgheru s-a simțit rău chiar după administrarea serului, având nevoie de peste o oră și jumătate pentru a putea pleca acasă.

Atât femeia, cât și soțul său, vaccinați amândoi la Spitalul Municipal Câmpina, au prezentat simptome de răceală imediat după vaccin, femeia ar fi și leșinat, însă cu toate acestea au fost trimiși acasă, potrivit spuselor fiului lor.

Fiul celor doi oameni care au murit dupa vaccinare
Fiul celor doi oameni care au murit dupa vaccinare

Cei doi și-au găsit sfârșitul la Spitalul Județean din Ploiești

După vaccinare femeia nu a putut să mănânce nimic, și în plus starea soțului ei s-a degradat de asemenea, rapid. Până la urmă a fost chemată ambulanța care i-a dus pe cei doi la Spitalul Județean din Ploiești, unde au fost testați pozitiv la coronavirus și unde au și decedat.

Așadar, pe certificatele de deces ale celor doi scrie că au murit din cauza noului virus, și astăzi vor fi înmormântați respectând protocolul de Covid19.

Fiica a fost vaccinată cu AstraZeneca

Nici fiica lor nu se simte mai bine, ea fiind vaccinată cu prima doză cu serul de la Astra Zeneca și care la acest moment este internată la secția de Terapie Intensivă.

Presa locală prahoveană își pune, însă, o serie de întrebări la care autoritățile ar trebui să răspundă, prima fiind de ce se grăbește înmormântarea înainte de a vedea dacă există vreo legătură între vaccin și moartea celor doi soți.

Femeia a leșinat imediat după vaccin

Ei au considerat că sunt răciți, au luat un tratament pentru răceală, iar în data de 3 au mers să facă vaccinul la spitalul din Câmpina, dar acolo datele s-au schimbat dramatic, mama leșinând acolo, imediat după vaccin.

A trebuit să stea vreo oră și jumătate acolo, până și-a revenit să poată pleca acasă. Dar din momentul acela mama nu a mai mâncat. Deci din data de 3 până în data de 6. Situația s-a înrăutățit, firește, și în data de 6 am chemat ambulanța.

Soțul a mai trăit o zi

Și tot atunci au plecat și la Spitalul de Urgență. Au fost duși la Județean, după care au fost transferați la Boli Infecțioase. Au stat o zi sau două acolo, și după aceea înapoi la Terapie Intensivă.

Prima care a decedat a fost mama, în data de 18, la ora 16.40, iar tata în data de 19, la 06:00. Sora mea se află în momentul de față la Terapie Intesivă, într-o stare destul de gravă”, a povestit fiul cuplului cotidianul local observatorulprahovean.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe