„Au intrat dracii în ei”. Moment ciudat la emisiunea lui Cătălin Măruță, invitata a fost lăsată fără replică

Andrei Simion 14.03.2023, 19:12

Un moment ciudat a avut loc la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Invitata a fost lăsată fără replică de celebrul prezentator, care a folosit un limbaj neașteptat în timpul unei conversații despre reality-show-ul Survivor România.

Ce moment ciudat a avut loc la emisiunea lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță invită în fiecare săptămână oameni apropiați de Survivor România pentru a comenta ce se întâmplă în cadrul show-ului. În ediția de luni, 14 martie, prezentatorul i-a avut invitați pe Alex Delea, câștigătorul ediției din 2022 și a premiului în valoare de 100.000 de euro, și pe Alexandra Duli, fostă concurentă, în tabăra Războincilor, care a fost implicată în mai multe scandaluri.

În timpul unei conversații pe care o avea cu Alexandra Duli despre ce s-a întâmplat în show, Cătălin Măruță a folosit un limbaj neașteptat pentru o transmisie în direct.

„Se întâmplă lucruri dure printre Faimoși, oameni buni. Trei nume grele din tabăra roșie au fost propuse spre eliminare. Așa că Alexandra Duli comentează cu noi ce se întâmplă acolo. Hai să vorbim!

Draga mea, Alexandra Duli, cum ți se pare sezonul ăsta de Survivor? Ce ți se pare? Zici că au intrat, la un moment dat, dracii în ei. Tu ai văzut?”, i-a spus Cătălin Măruță fostei concurente de la „Survivor România”.

Alexandra Duli
Alexandra Duli

Ce i-a răspuns invitata lui Cătălin Măruță

Alexandra Duli i-a răspuns lui Cătălin Măruță că nu știe dacă este în măsură să comenteze ce se întâmplă la Survivor, iar prezentatorul a întrerupt-o imediat cu o altă afirmație controversată: „Pentru că și în tine intraseră dracii la un moment dat”.

„Da, așa că n-am cum să judec”, a spus Alexandra Duli, care a precizat că noul sezon Survivor România nu este chiar pe placul ei și că dintre concurenții actuali, cel mai mult o enervează DOC, pentru că se implică în numeroase scandaluri.

„Mi se pare că exagerează prea mult. DOC nu-mi place deloc. Nu-l suport deloc. Nu-mi place. E prea aprins în orice. Caută numai ceartă peste tot. Mă enervează foarte mult și nici nu sunt acolo cu el. Vorbește foarte mult. Nu vede când el greșește. Numai lumea din jurul lui greșește”, a spus Alexandra Duli.

Fosta concurentă la Survivor România a adăugat că în sezonul în care a participat ea nu a existat vreun scandal rușinos cum a fost cel pentru lenjerie intimă din acest sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe