Au furat din mâncarea alocată copiilor din creșă. Trei angajate au fost reținute

Elena Avramescu 07.12.2021, 17:17
Au furat din mâncarea alocată copiilor din creșă. Trei angajate au fost reținute

Scene incredibile în Ploiești, unde directoarea Centrului Creşe a fost reţinută într-un dosar în care procurorii prahoveni suspectează că sustrăgea din mâncarea alocată pentru hrana copiilor, împreună cu alte trei angajate. Prin urmare, și cele trei angajate au fost reţinute, în urma mai multor percheziţii.

Trei angajate au furat din mâncarea alocată copiilor din creșă

Persoana care se ocupă cu coordonarea creşelor din Ploieşti, dar şi alte trei femei, administrator la trei dintre cele şase creşe din municipiu, au fost reţinute după ce au fost efectuate mai multe percheziţii care au avut loc luni, au declarat surse din administraţia locală, în subordinea căreia se află Centrul de Creşe Ploieşti.

În plus, în locuinţele celor patru suspecte au fost găsite cantităţi mari de alimente care putea proveni din materia primă alocată pentru hrana copiilor. Astfel că purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Andrei Bunea, a declarat că procurorii au în lucru un astfel de dosar, însă nu face publice date cu privire la infracţiunile vizate în cadrul cercetărilor.

Trei angajate au furat din mancarea alocata copiilor din cresa
Cresa Ploiesti

Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la percheziţiile derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un dosar în care se fac cercetări pentru dare şi luare de mită, la creşele din municipiul Ploieşti, municipalitatea nu face comentarii asupra acestei speţe.

Organele de cercetare acţionează conform legii, iar în această situaţie justiţia îşi va urma cursul, prezumţia de nevinovăţie fiind valabilă până la o sentinţă definitivă.

Conducerea primăriei îşi exprimă regretul fată de această situaţie şi asigură părinţii că activitatea din interiorul creşelor nu va fi afectată de aceste evenimente, a transmis Primăria Ploieşti, potrivit news.ro.

Cu toate acestea, se pare că procurorii nu au solicitat primăriei documente interne din cadrul instituţiei.

În toate cele şase creşe din municipiul Ploieşti sunt înscrişi 583 de copii, iar 450 dintre aceştia merg zi de zi la creşă.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...
Recomandări