Au apărut imaginile în care Cristina Joia e lovită fără milă. Agresoarea a trimis-o direct la podea

Iancu Andreea 14.11.2020, 18:37
Au apărut imaginile în care Cristina Joia e lovită fără milă. Agresoarea a trimis-o direct la podea

Cazul designerului Cristina Joia a șocat prin gradul de brutalitate cu care vedeta a fost lovită. Deși este cunoscută povestea îngrozitoare prin care a trecut femeia, acum au apărut și imaginile care dovedesc modul în care agresoarea a acționat, când a lovit-o pe Cristina. Se poate vedea clar cum agresoarea o trimite pe podea pe vedetă.

Imaginile în care Cristina Joia este lovită cu brutalitate

Scena violentă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinul în care Cristina Joia intrase să își facă niște cumpărături. După ce la intrarea în magazin i-a atras atenția că a parcat neregulamentar, blocând accesul pentru clienții magazinului, Cristina nu și-a închipuit că această discuție avea să devină una violentă.

“Era o mașină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă spre mașină. Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână”, a povestit Cristina Joia, potrivit click.ro.

În imagini se poate observa cum femeia de 34 de ani o atacă pe Cristina, lăsând-o efectiv la podea, cu răni grave. Apoi, agresoarea iese din magazin, fără să privească în urmă. La fel de nepăsător au reacționat și câțiva oameni aflați în incinta magazinului, după ce au văzut-o pe Cristina însângerată. Totuși, un bărbat, probabil agentul de pază, a ajutat-o pe Cristina Joia să se șteargă pe față de sânge, aducându-i câteva șervețele. La scurt timp după apelul la 112 au venit și echipele medicale și polițiștii. Astfel, vedeta de la PRO TV a fost transportată de urgență la spital, unde a suferit o operație. 

VEZI AICI VIDEO ÎN CARE CRISTINA JOIA E LOVITĂ FĂRĂ MILĂ.

Femeia care a lovit-o cu brutalitate pe Cristina Joia se află în prezent în arestul poliției
Femeia care a lovit-o cu brutalitate pe Cristina Joia se află în prezent în arestul poliției

Ce se întâmplă în cazul agresoarei Cristinei Joia

Datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să o identifice pe femeia care a rănit-o grav pe Cristina Joia. La primele declarații, aceasta susținea că nu este agresivă, dar că a reacționat violent după ce Cristina Joia i-ar ridicat ștergătorul și a jignit-o. În urma faptelor sale, femeia a ajuns în arest preventiv încă de marți, 10 noiembrie.

Totuși, agresoarea care a reacționat cu o brutalitate de neimaginat, contestă decizia prin care a fost trimisă după gratii. Ba mai mult, aceasta le-a solicitat judecătorilor de la Tribunalul București să îi permită să fie cercetată în libertate. Anchetată pentru loviri și alte violențe, femeia urmează să își afle sentința abia marțea viitoare, după ce judecătorii vor reanaliza toate probele din dosar, inclusiv filmarea video de pe camerele de supraveghere ale magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...