Au apărut imaginile cu Nadia Comăneci și Ștefan Bănică pe vremea când erau iubiți. „Ce cauți pe piciorul Nadiei? Iartă-mă, Ștefane”

Andrei Simion 01.12.2022, 13:05

Au apărut imaginile cu Nadia Comăneci și Ștefan Bănică de pe vremea când erau iubiți, înainte ca marea gimnastă a României să plece în Statele Unite ale Americii. Cei doi au fost filmați la o petrecere la care au fost împreună.

Nadia Comăneci și Ștefan Bănică, filmați pe vremea când erau iubiți

Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. au fost filmați pe vremea când erau iubiți. În imagini, gimnasta apare stând aproape de actorul din „Liceenii”, la o petrecere la care au mers împreună.

„Nu te supăra, ce cauți pe piciorul Nadiei? Iartă-mă, Ștefane…Dă un detaliu aici! Nu, eu vreau un detaliu pe picior, nu pe tine, care îți dai palme, Ștefane!”, se aude pe înregistrarea ce a fost difuzată, la un moment dat, de Antena 1.

Fosta gimnastă a plecat din România cu doar o lună înainte de Revoluția din anul 1989, prin Ungaria. La acea vreme, se vorbea despre relația dintre ea și Ștefan Bănică Jr. De altfel, Securitatea a descoperit mai multe scrisori pe care artistul i le-ar fi trimis sportivei, după ce ea ar fi rămas însărcinată. Actorul și cântărețul i-a cerut să păstreze copilul.

„Ai grijă! O să-ți trimit eu mai multe cărți, să știi ce ai de făcut” și „Nadia! Să stai cuminte! Păstrează copilul și maschează burta cât mai bine!”, îi scria Ștefan Bănică Jr. Nadiei Comăneci, care ar fi pierdut sarcina sau ar fi renunțat la ea.

Au aparut imaginile cu Nadia Comaneci si Stefan Banica pe vremea cand erau iubiti. Ce cauti pe piciorul Nadiei Iarta-ma, Stefane
Nadia Comaneci si Stefan Banica Jr

Ștefan Bănică Jr. ar fi fost bătut din cauza Nadiei Comăneci

Constantin Panait, bărbatul care a ajutat-o pe fosta gimnastă să fugă Statele Unite ale Americii, a spus că Nadia Comăneci a avut o relație de câțiva ani cu Nicu Ceaușescu și că a fost o perioadă în care era și cu fiul dictatorului, și cu Ștefan Bănică Jr.

„O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: Hai!. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti”, a spus Constantin Panait, potrivit Libertatea.

Tot Constantin Panait a povestit că Ștefan Bănică Jr. a încasat o bătaie cruntă de la securiști, la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, prin anul 1987, după ce Nicu Ceaușescu a aflat că Nadia Comăneci a rămas însărcinată cu artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe