Atenție! Reguli noi începând cu 6 decembrie. Românii trebuie să le respecte obligatoriu

Cristian Cojocaru / 01.12.2020, 11:51
Atenție! Reguli noi începând cu 6 decembrie. Românii trebuie să le respecte obligatoriu

Cu ocazia alegerilor parlamentare, se vor aplica reguli noi începând cu 6 decembrie. Aceste reguli trebuie respectate obligatoriu. PSD a început o campanie de informare în acest sens, iar setul de reguli a fost anunțat de către Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD.

Reguli noi începând cu 6 decembrie

Pentru ca desfășurarea alegerilor parlamentare să se desfășoare în condiții maxime de siguranță, reguli noi vor fi adoptate în data de 6 decembrie. Sorin Grindeanu, a anunțat acest lucru, astfel că românii vor trebui să se adapteze la noile reguli.

„Toate organizaţiile noastre locale, toţi aleşii PSD trebuie să facă eforturi în aceste zile pentru ca orice român să poată vota în siguranţă. În zilele următoare rămase până la vot vom avea o campanie de comunicare către cetăţeni a unor reguli simple, dar esenţiale, pe care să le respecte pentru a vota în siguranţă. Pe 6 decembrie fiecare vot este important. Pe 6 decembrie românii votează pentru a-şi salva locurile de muncă, pentru a-şi salva viitorul, pentru a-şi salva vieţile, până la urmă”, a spus Sorin Grindeanu duminică, finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului.

Dreptul la exercitarea votului trebuie respectat și pentru cei izolați la domiciliu. Astfel că urnele mobile vor fi garantate acestora, care se află în neputință de a se deplasa la secțiile de vot. De reguli speciale se vor lovi și cei care vor merge fizic la secțiile de votare. Astfel, cei care dețin o carte de identitate, vor fi ei cei care vor introduce în fanta aparatului care o citește. În cazul celor care dețin buletine vechi, acestea vor fi prelucrate manual cu dezinfecția ulterioară a mâinilor.

Grindeanu crede în șansele partidului său 
Grindeanu crede în șansele partidului său

Grindeanu crede în șansele partidului său

Fostul premier are mare încredere în reușitele partidului său.

„Acest lucru este argumentat de mai multe fapte. PSD are un program de guvernare pregătit. Vom propune un guvern de specialişti, de profesionişti respectaţi în domeniile lor şi suntem singurul partid care a venit cu un program şi cu un plan de măsuri anti-COVID coerent şi logic, gata de aplicat din prima zi de guvernare. Este în interesul României ca echipa care are cele mai bune soluţii să preia administrarea ţării. Nu o să ne ocupăm de jocuri politice la Cotroceni sau în altă parte. România are nevoie cât mai repede de un nou guvern care să preia controlul pandemiei, să vină cu măsuri coerente, astfel încât în cel mai scurt timp viaţa românilor să revină la normalitate”, a afirmat Grindeanu

Din cauza situației actuale a pandemiei dar și a restricțiilor, prezența la vot să fie una scăzută chiar dacă autoritățile asigură măsuri de maximă siguranță. Deși, istoric vorbind, PSD a avut numai de câștigat în urma unor astfel de situații, rămâne de văzut ce partid va ieși în câștig, potrivit playtech.ro .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI