Atenție, Iulia Vântur! Ce i-a făcut Salman Khan fostei sale iubite

Andrei Cezar 01.06.2020, 10:36

Salman Khan este unul dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood, iar de mai mulți ani are o relație de dragoste cu frumoasa româncă Iulia Vântur. Însă în tinerețe a trecut prin episoade care nu îi fac cinste. Fosta sa iubită, actrița Aishwarya Rai, cea care a cucerit o lume întreagă cu frumusețea ei, a avut de suferit inclusiv fizic în timpul relației cu acesta.

Iulia Vântur, relație tumultoasă cu Salman Khan?

Frumusesțea sclipitoare a indiencei Aishwarya Rai i-a adus succesul în carieră. În 1994 câștiga celebrul concurs de frumusețe ”Miss World”, devenind apoi actriță la Bollywood și un etalon de frmusețe la nivel mondial.

Însă reușita în carieră nu i-a adus și succes în viața personală. Acum este fericită, dar în anii 2000, Aishwarya Rai ținea prima pagină a ziarelor cu un scandal de proporții: relația abuzivă cu iubitul de la vremea aceea, Salman Khan, potrivit Viva.ro.

În 1997 cei doi începuseră o frumoasă poveste de dragoste, care s-a terminat, însă, în 2002 după mai multe episoade de abuz fizic și emoțional așa cum declara chiar frumoasa indiancă.

Unul dintre ele s-a petrecut în momentul în care actorul s-a dus la casa iubitei și văzând că aceasta nu vrea să-i deschidă, aproape că a spart ușa, fără să mai țoină cont că mâinile începuseră să îi sângereze de la efort. Motivul scandalului ar fi fost că Aishwarya Rai nu ar fi vrut să se așeze la casa ei și să facă copii.

Atenție, Iulia Vântur! Ce i-a făcut Salman Khan fostei sale iubite
Atenție, Iulia Vântur! Ce i-a făcut Salman Khan fostei sale iubite

Despărțirea l-a înfuriat pe Salman Khan

Anii negri ai relației cu Salman Khan au lăsat urme în sufletul actriței. La scurt timp după ce s-au despărțit ea a vorbit deschis despre momentele trăite alături de acesta.

Ne-am despărțit, dar el încă nu s-a împăcat cu ideea. După separare, mă tot sună și spunea prostii la telefon. M-a acuzat că aș fi avut idile cu colegii de platou, m-a ‘cuplat’ cu toți cu care am lucrat. Au fost situații în care Salman m-a bruscat, dar din fericire nu mi-a lăsat semne. Iar eu trebuia apoi să mă duc la muncă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Când nu voiam să-i răspund la telefon își făcea sigur rău, se rănea‘, a declarat Aishwarya Rai pentru Times of India.

În 2007, Aishwarya Rai s-a căsătorit cu actorul Abhishek Bachchan cu care are o fetiță de 9 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe