Atac cu grenadă în sediul Guvernului din Ucraina! Un bărbat amenință că aruncă în aer Executivul

Stan Filon 04.08.2021, 12:32
Atac cu grenadă în sediul Guvernului din Ucraina! Un bărbat amenință că aruncă în aer Executivul

Atac cu grenadă în sediul Guvernului din Ucraina! În aceste momente, un bărbat a intrat în sediul Guvernului de la Kiev cu o grenadă în mână și amenință că va arunca în aer Executivul ucrainean. Încă nu se știe ce dorește acesta, dar forțele de ordine au sosit la fața locului!

Atac cu grenadă în sediul Guvernului din Ucraina

Update: Bărbatul a fost reținut de forțele de ordine care au sosit la fața locului. Nu se știe exact dacă grenada era una adevărată sau nu și nu se știe nici dacă premierul și miniștrii se aflau în clădire.

Atac cu grenadă la sediul guvernului de la Kiev! Un bărbat a intrat în urmă cu scurt timp în sediul guvernului de la Kiev! Acesta are în mână o grenadă și se pare că i-a scos și cuiul de siguranță!

Bărbatul este un fost angajat al Armatei din Ucraina, iar acum are o afacere cu un service auto, potrivit datelor publicate de România TV.

Atac cu grenada in sediul Guvernului de la Kiev, Ucraina
Atac cu grenada in sediul Guvernului de la Kiev, Ucraina

Forțele de ordine au început negocierile

Forțele de ordine au sosit la fața locului și au început negocierile cu bărbatul respectiv, care este foarte agitat și nervos. Acesta țipă în fața ușii și amenință că aruncă grenada respectivă!

Știre în curs de actualizare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...